Extraordinara Mariana Mihut: „Este rusinos, nu vreau sa fiu condusa de un asemenea prim-ministru. Vreau sa ma reprezinte oamenii de frunte ai acestei tari, tinerii capabili”

politica

Actrita Mariana Mihut a protestat, duminica seara, alaturi de zeci de alti actori in fata TNB fata de actiunile indreptate impotriva justitiei ale Regimul Dragnea. Ea a spus ca este „rusinos” ce se intampla in Romania.

„In primul rand suntem cetateni si avem dreptul sa ne spunem parerea. Ce se intampla in tara in zilele astea, in anii astia, este ceva rusinos. Eu nu vreau sa fiu condusa de un asemenea guvern, nu vreau un asemenea prim-ministru. Vreau sa ma reprezinte oamenii de frunte ai acestei tari, tinerii capabili ai acestei tari. Nu ei”, a spus Mariana Mihut.

Protestul actorilor Teatrului National s-a desfasurat in fata teatrului, printre participanti aflandu-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihut. Mihai Calin, Marius Manole.

„Nu e un spectacol, Nu e usor sa vii si sa prfotestezi este un risc asumat. Daca lucrurile merg normal intr-o tara, nu ai de ce sa protestezi. Totul merge din ce in ce in ce mai prost”, a declarat Victor Rebngiuc, in aplauzele celor prezenti.

Protestatarii aveau o bucata mare de panza pe care scrie „Tudorele, abroga OUG 7”.

De asemenea, unii dintre manifestanti aveau pancarte pe care scria „Independenta justitiei”, „Tudorel, demisia”

Actorul Marius Manole a anuntat ca duminica, inaintea spectacolului „Revizorul” de la Teatrul National, va fi alaturi de colegii sai in fata teatrului, purtand o banderola alba la mana, banderola pe care o vor purta pana cand OUG va fi retrasa.

Comentarii: