Extraordinarul Tudor Chirila. Iata-l prezent printre oamenii simpli care sustin rezistenta magistratilor in fata abuzurilor Regimului Dragnea

news

Tudor Chirila a fost prezent, luni seara, printre sutele de oameni care i-au aplaudat pe magistratii de pe scarile Curtii de Apel. Chirila a purtat o pamcarta pe care era scris „Lectiile istoriei ne invata ca nimic nu este ireversibil”.

Zeci de magistrati au protestat, luni seara, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, solicitand abrogarea oUG 7 si respectarea statului de drept.

Magistratii au protestat in tacere, avand pancarte pe care scrie „Respectati statul de drept”, „We share the same values. RO belongs in EuROpe” („Avem aceleasi valori. Locul ROmaniei este in EuROpa”), „Independent magistrates – Independent justice” („Magistrati independenti – justitie independenta”).

De cealalta parte a strazii, mai multi protestatari de la #rezist si-au aratat sustinerea pentru magistrati, scandand „Cinste lor, magistratilor”, „Va iubim”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti” si cerand desfiintarea sectiei speciale pentru investigarea magistratilor.

Printre acestia s-a aflat si Tudor Chirila, o prezenta de altfel constanta la manifestatiile pro-justitie.

Foto: Maria Raduna

Mai mult despre:


Comentarii: