Extremistii lui Ponta ameninta manifestantii anti-Oprea: „Au atacat Parlamentul si sunt agresivi, ii vom bloca”

politica

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, a dat publicitatii un comunicat extrem de agresiv la adresa celor care au protestat, joi, in preajma Palatului Parlamentului. El sustine ca protestatarii ataca o institutie fundamentala a statului roman si ca vor sa creeze un stat paralel, la ordinele lui Soros.

„Partidul Romania Unita respinge manifestarile neautorizate organizate de ONG-urile finantate de miliardarul George Soros. PRU sprijina dreptul cetatenilor romani de a manifesta pasnic si de a-si reprezenta interesele, dar considera ca acest lucru trebuie facut ȋn cadrul legal din Romania. Din pacate, ȋn tara noastra, majoritatea ȋntrunirilor publice este parazitata de grupuri bine organizate care au ca scop precis denaturarea mesajului romanilor si atacarea statului roman si a institutiilor sale.

Ȋi asiguram public pe toti romanii care cred ȋn Constitutia Romaniei si care respecta legile si institutiile Romaniei ca orice noua manifestatie agresiva si destabilizatoare ȋmpotriva institutiilor fundamentale ale statului roman va fi blocata de membri PRU printr-o contramanifestatie. Aseara am urmarit cu stupoare cum Parlamentul Romaniei a fost luat cu asalt de catre un grup bine organizat care s-a infiltrat ȋn randul cetatenilor romani. Majoritatea dispuneau de dispozitive de comunicare bidirectionala audio si au actionat urmand un scenariu bine stabilit, ȋnaintea evenimentului.

Atacul asupra Senatului Romaniei s-a desfasurat fara ca fortele Jandarmeriei sa ia masurile legale. Avertizam pe aceasta cale ca manevra demiterii Generalului Petre Toba cu ajutorul procurorilor manipulati de ONG-urile lui Soros si ȋnlocuirea acestuia cu pseudo tehnocratul Dragos Tudorache a servit destabilizarii institutiilor romanesti.

Partidul Romania Unita condamna atacul antidemocratic ȋmpotriva Parlamentului Romaniei si cere institutiilor abilitate ale statului si Procurorului General al Romaniei sa demareze de urgenta investigatii cu privire la ȋncercarea evidenta a ONG-urilor finantate de Soros de a crea un stat paralel ȋn Romania”, sustine Bogdan Diaconu intr-un comunicat de presa.

PRU se promoveaza in presa cu imaginea lui Victor Ponta, iar fostul premier a declarat de numeroase ori ca este alaturi de acest partid.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: