Extremistii lui Ponta au fost prinsi cu mata-n sac. PERCHEZITII ale Politiei la sediul PRU

politica

Politistii au efectuat, marti, perchezitii la sediul PRU Sector 5 din Bucuresti. Liderii PRU sunt suspectati ca au incercat incercat sa patrunda in baza de date a Politiei Locale din Bucuresti pentru a sustrage liste cu datele personale ale cetatenilor.

PRU Sector 5 este condus de deputatul Cristian Rizea, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Prin accesarea ilegala a bazei de date a Politiei Locale, PRU a incercat sa faca rost de datele personale ale cetatenilor in vederea semnaturilor necesare pentru a putea candida la alegerile parlamentare, scrie stiripesurse.ro.

Liderul Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, a anuntat luni ca formatiunea sa a strans nu mai putin de 300.000 de semnaturi pentru inscrierea in cursa electorala. Numarul necesar era de 200.000 de semnaturi.

„Partidul Romania Unita a strans semnaturile necesare pentru inscrierea in alegeri. In acest moment, sunt centralizate si indosariate 200.000 de semnaturi si mai asteptam sa ajunga din teritoriu, pana miercuri, inca 100.000 de semnaturi. PRU demonstreaza astfel ca este un partid serios si bine organizat”, a declarat, pe contul sau de Facebook, liderul PRU, Bogdan Diaconu.

PRU s-a folosit in camopania de strangere de semnaturi de imaginea lui Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: