Extremistii lui Ponta au preluat LISTA NEAGRA din EVZ si ataca: „Mii de oameni din Romania participa la aceasta infestare a institutiilor statului”

politica

Presedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a sustinut ca la varful statului roman exista mai multe persoane care primesc bani de la ONG-urile lui George Soros.

„Am vazut cu totii in presa astazi informatii de o gravitate extraordinara legate de dezvoltarea unei retele de ONG-uri finantate de George Soros care urmareste acapararea statului roman. Vedem la varful statului roman, la Administratia Prezidentiala, ca este implantat un om direct al lui George Soros, trimisul lui George Soros la Cotroceni — Sandra Pralong, vedem la Palatul Victoria, Guvernul Romaniei condus de un om al lui George Soros care face parte din Asociatia Prietenii Europei — Dacian Julien Ciolos, vedem acest partid care este umflat artificial — Uniunea Soros in Romania, acest partid condus de Nicusor Dan, om finantat de George Soros”, a spus Diaconu duminica, intr-o conferinta de presa.

Citeste si: Alianta penala PSD-PMP-PRU. Oficiosul PMP, Evenimentul zilei, a intocmit o LISTA NEAGRA cu cei „finantati” de Soros. Iohannis, cap de retea

El a adaugat ca in zilele urmatoare PRU va prezenta dovezi concrete cu privire la banii transmisi de ONG-urile lui George Soros catre diversi decidenti de la varful statului roman.

Diaconu a afirmat ca, in prezent, peste 6.000 de oameni din Romania sunt finantati de ONG-urile lui Soros.

La randul sau, deputatul Sebastian Ghita a sustinut ca PRU detine documente care arata ca peste 200 de milioane de dolari au fost folositi in ultimii ani pentru a „dezvolta capacitatile acestor ONG-uri”.

„Avem dovezile. Ne referim la facturi ale acestor ONG-isti transmise de dansii sau de membri ai familiei, ordine de plata prin care acesti bani au ajuns in Romania, avem chitante si acte doveditoare, contracte semnate care demonstreaza fara echivoc de data aceasta ca mii de oameni din Romania participa la aceasta infestare a institutiilor statului”, a afirmat deputatul.

El a sustinut ca aceste ONG-uri doresc „sa devina forte politice si sa preia conducerea statului roman”.

„Numai in ultimii cinci ani documentele pe care le avem arata ca sute de mii de dolari sau euro au ajuns la persoane precum Mungiu-Pippidi, Sandra Pralong, familia Plesu, ministrul Ghinea, Cristina Guset, multi oameni care pana acum pretindeau a lucra voluntar in numele binelui romanilor”, a sustinut Ghita.

El a spus ca in urma cu peste 15 ani si Mirel Palada, membru al PRU, a beneficiat de un grant de la Soros pentru a studia in strainatate, dar ca acesta „vine in alegeri in mod democratic”.

„Problema noastra nu este ca acei oameni au primit niste granturi sau ca au mers in diverse locuri din Occident, ci ca astazi (…) acesti oameni incearca sa se organizeze politic si sa ia puterea. (…) Mirel Palada nu participa la acest mod ocult de pune mana pe putere in Romania si de a ajunge la varful statului roman pe baza apartenentei la ONG-urile lui Soros”, a mai afirmat Ghita.

Presedintele Senatului PRU, Lucian Bolcas, a afirmat ca duminica este organizat „primul mare miting politic sorosist”, facand referire la mitingul PNL de lansare a candidatilor liberali la alegerile parlamentare si a programului de guvernare, unde este invitat sa participe premierul Dacian Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: