Extremistii lui Ponta s-au facut iar de ras. Ghita nu a fost primit in sediul DNA pentru a depune plangere contra lui Ciolos

politica

Sebastian Ghita nu a fost primit in sediul DNA, deoarece nu a avut act de identitate, au declarat surse judiciare pentru News.ro, care au precizat ca plangerea Partidului Romania Unita (PRU) impotriva premierului Dacian Ciolos, in legatura cu achizitionarea sculpturii ”Cumintenia pamantului” , depusa de presedintele PRU, Bodan Diaconu, a fost trimisa la Sectia a doua a Directiei, conform News.ro.

De altfel, Ghita nu este semnatarul plangerii, ea fiind depusa, in numele Partidului Romania Unita, de presedintele acestei formatiuni. Aceleasi surse au precizat, pentru News.ro, ca plangerea vizeaza presupuse abuzuri in legatura cu aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 10/2016 privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun apartinand patrimoniului cultural national mobil clasat in categoria tezaurul patrimoniului cultural national mobil si cu aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 19/2016 pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 10/2016.

Procurorii urmeaza sa analizeze daca cele sesizate reprezinta infractiuni de competenta DNA, plangerea fiind trimisa la Sectia de Combatere a Infractiunilor Asimilate Infractiunilor de Coruptie, potrivit acelorasi surse.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebookghi

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: