Extremistii s-au dezlantuit in Germania. Val de ATACURI asupra celor de „culoare inchisa”

externe

Cateva persoane au fost vizate de atacuri xenofobe pe teritoriul Germaniei in ultimele 48 de ore, a confirmat marti politia germana, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Doi studenti israelieni, un indian, un barbat de origine africana si un adolescent cu cetatenie germana s-au aflat printre persoanele care au fost vizate de atacuri la Koln, Dresda si Duisburg, a anuntat politia. Aceste atacuri ar putea constitui un raspuns dupa sutele de agresiuni comise impotriva femeilor in ajunul Anului Nou in cateva orase germane si atribuite unor cetateni straini.

La Koln au fost depuse 653 de plangeri la politie, determinandu-i pe politisti sa ceara masuri de securitate sporita, expulzarea solicitantilor de azil care au comis infractiuni si reducerea fluxului migratoriu.

Citeste si: Sute de NAZISTI arestati in Germania. Shaormerii si magazine ale arabilor au fost ATACATE – VIDEO

Doi israelieni, in varsta de 25 si 26 de ani, au fost atacati verbal si fizic de sase barbati imbracati in negru la o adunare antiimigratie luni, la Dresda, a afirmat politia. La o demonstratie similara la Duisburg, doi suspecti au atacat si au ranit un tanar de 18 ani, cetatean german, cu pielea de culoare inchisa. Cei doi suspecti au fost retinuti ulterior, a anuntat politia. Intre timp, un indian a fost atacat la Koln de un grup de barbati, suferind rani in zona fetei, a declarat procurorul Ulf Willuhn.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: