Fabrica de fake news. Teodorovici dezvaluie ca Ciolacu are 70 de oameni angajati pe „comunicare” la partid: „Sunt mult mai multi decat erau pe timpul lui Liviu Dragnea”

politica

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, afirma ca Marcel Ciolacu a angajat la PSD nu mai putin de 70 de persoane care se ocupa de „comunicare”.

„Daca tu azi ca partid de opozitie nu crezi in sondaje, atunci cand sa mai cresti? Uitati-va la partea de comunicare. Dragnea avea vreo 30 de oameni la partid, mi-a spus cineva tocmai ieri. Astazi se pare ca au vreo 70 la partid. Comunicatori sunt mult mai multi decat erau pe timpul lui Liviu Dragnea. Dar uitati-va ce se comunica: de ce nu crestem, de ce lumea nu preai stirile, nu pune intrebari liderilor din partid?”, a declarat Teodorovici intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Cei 70 angajati de Ciolacu sunt platiti din subventiile acordate de stat partidului. PSD a primit jumatate din subventiile alocate de stat formartiunilor politice. In perioada martie – mai, in conturile PSD au intrat 30,9 milioane de lei, iar in iunie alte 11,9 milioane. In total, pesedistii au primit in lunile de stare de urgenta si de alerta 42,8 milioane de lei, adica 8,92 milioane de euro.

Citeste si: Propaganda neagra. PSD reia moda conturilor fantoma de Facebook din epoca Dragnea. Cum se manipuleaza pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: