politica

„Fac ce spune presedintele Trump”. „Mitraliera” anunta de ce NU va purta masca. Trump a indemnat insa americanii sa poarte masca

Deputatul PSD Catalin Radulescu, amendat de Politie pentru ca nu a avut masca intr-o benzinarie, anunta ca nu va purta masca in continuare pentru ca „face ce spune presedintele Trump”. 

„Pentru ca daca Presedintele Iohanis nu poarta ,nu port nici eu , daca in Austria si in alte tari nimeni nu poarta , nu port nici eu , daca Presedintele Trump spune ca nu va accepta niciodata o lege care sa oblige pe americani sa poarte masca , voi tine cont de democratia americana pe care o iubesc ! In plus , nu am votat legea carantinarii alaturi de Eugen Teodorovici , Serban Nicolae , Titus Corlatean , Victor Ponta, si alti parlamentari , lege care sigur e atacata sau va fi atacata la CCR , pentru ca nu cred ca vreun roman sanatos poate fi obligat sa poarte masca .

Sunt medic , am recomandat si recomand romanilor sa poarte masca ,benovol ,ca o preventie pentru a nu se imbolnavi , si ca o obligativitate pentru cei simptomatici sau bolnavi , dar nu pot vota sau accepta o lege care obliga persoanele sanatoase sa poarte masca . Nu cred in existenta asimptomatologiei la o boala , ci mai degraba in ignorarea simptomelor bolii . O persoana sanatoasa , care nu are tuse , are gust sau miros , care nu are temperatura , care nu stranuta sau tuseste , nu are dureri musculare , etc , nu are de ce sa poarte o masca care ii produce hipoxie .

Si atat timp cat repet , lideri de partide , membrii guvernului , Presedintele Romaniei , sunt imortalizati nepurtand masca la evenimente ore in sir , iar romanii sunt amendati ( abuziv si neconstitutional ) pentru ca intra un minut intr-o benzinarie unde sunt 5 oameni , sa isi plateasca benzina , consider ca e o dubla masura , o ipocrizie fara margini si un abuz .

Mai devreme sau mai tarziu vom vedea cine are dreptate , insa voi milita atat timp cat voi mai fi in politica pentru respectarea drepturilor si libertatilor romanilor si nu pentru transformarea tarii intr-o Inchizitie medicala , intr-un stat politienesc abuziv , intr-un regim de tip dictatorial .

Daca la inceputul lunii martie se facea ce am cerut eu public : securizarea frontierelor , testarea fiecarui roman care intra in Romania si dupa caz internarea , carantinarea sau izolarea a acestora , nu am fi avut cazuri de Corona virus in Romania ! Acum apar cazuri multe de boala, pentru ca de-abia acum dupa 4 luni se testeaza serios populatia , dar asta nu inseamna ca putem accepta legi sau stari care sa restranga drepturi si libertati !”, a scris Radulescu pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Donald Trump a scris insa chiar marti pe Twitter ca „purtarea mastii este un gest patriotic”, alaturi de o fotografie cu el purtand masca, relateaza CNN.

„Suntem uniti in eforturile noastre pentru infrangerea virusului invizibil din China, iar multi oameni spun ca este un gest patriotic sa porti o masca atunci cand nu te poti distanta”, a scris presedintele SUA pe Twitter, luni, la aproape trei luni de la prima recomandare a Centrului pentru Preventia si Controlul Bolilor de a purta masca sanitara in public.

„Nimeni nu este mai patriot ca mine, presedintele vostru preferat”, a adaugat Trump.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

O oră ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

2 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

3 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

O oră ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago