„Faceau gesturi prin care aratau ca ma doresc mort, cu mana la gat”. Dragnea amplifica dementa, noi declaratii la Antena 3

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vine cu noi declaratii delirante despre tentativa de asasinare la adresa sa, in conditiile in care nicio institutie publica din Romania nu confirma cele spuse de seful PSD.

Noile declaratii au fost facute tot la Antena 3:

„La cateva zile dupa castigarea alegerilor am inceput sa primesc amenintari prin tot felul de mijloace. Aceste amenintari scrise au trecut usor, usor la amenintari direct cu moartea. Cred ca erau conturi false. Imi veneau mesaje pe tot ce aveam, dupa care au inceput sa devina descriptiva si mi se spunea cum voi muri eu, ce le vor face celor din familia.

In partea a doua a lunii martie aceasta presiune a inceput sa creasca si am inceput sa simt ca sunt urmarit. De fiecare data cand ieseam in spatiul public vedeam ca sunt filat, ca am o masina in spatele meu. Cu timpul am inceput sa observ indivizi care ma priveau cu insistenta,

In prima parte a lunii aprilie au devenit din ce in ce mai ostentativi, faceau gesturi prin care aratau ca ma doresc mort, cu mana la gat.

In cateva situatii i-am atras atentia Irinei si atunci mi-a spus ca si ea a observat sa este urmarita atunci cand merge in oras, cand iese la cumparaturi. Eu am refuzat sa cred ca se poate merge mai departe, eram in plin razboi politic cu Iohannis, cu statul paralel.

Intr-o seara in aprilie, lucrurile au mers mai departe decat ma asteptam. Eram intr-un spatiu public, erau patru indivizi, cu haine inchise la culoare. Eram intr-un restaurant, s-au oprit la cativa metri de mine, unul a facut tot un semn de genul asta. Unul dintre ei a raspuns la telefon, a inchis telefonul si au plecat de acolo.

La cateva zile dupa asta, eram in zona 13 Septembrie, pe o straduta destul de ingusta. O masina in fata, o masina in spate si ei incercau sa deschisa usa la masina. Am reusit sa scap, sa ii pierd pe drum”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Intrebat de ce nu a facut plangere la Parchet, Dragnea a spus ca nu are „incredere” intrucat i-a facut o plangere jurnalistului Mircea Marian in februarie 2017 si „nimic nu s-a intamplat”.

„Am facut plangere la Parchet, impotriva unui om care a incitat ca oamenii sa vina peste mine, care a dat adresa de acasa, nici pana azi nu am primit nimic, dupa un an si jumatate. De ce sa mai am incredere sa depun plangere?”, a mai spus seful PSD.

Intrebat daca Soros a dat ordin sa fie lichidat, Dragnea a negat.

„Categoric nu este George Soros. Oamenii pot sa interpreteze cum vor, eu am trecut prin asta. Mi-a spus acel prieten despre ce este vorba. Am avut in continuare intimidari si urmariri, pana de curand”, a mai pretins seful PSD.

El a adaugat ca nu crea sa angajeze o firma privata de paza pentru ca nu are bani.

„Nu am cu ce sa platesc o firma de securitate privata”, a mai sustinut seful PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: