politica

Facebook a blocat contul lui Sosoaca, gata cu live-urile. Senatoarea da in judecata Facebook: „Doar eu si Trump mai suntem blocati”

Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat joi ca Facebook i-a blocat posibilitatea de a posta noi mesaje sau realiza noi live-uri. Senatoarea a mentionat ca va da Facebook in judecata.

”Am contul blocat de azi dimineata, doar eu si Trump mai suntem blocati pentru atitudinile noastre. In schimb, in noi se da intr-un hal fara de hal. Mi s-a spus ca am fost blocata pentru ca i-am spus unei doamne ca are o fata de doamna de rad si curcile pe care le creste. Avand in vedere ca dansa ma injurase inimaginabil si eu am reclamat-o pe ea” , a declarat Sosoaca la Romania TV.

Senatoarea a anuntat apoi ca va da in judecata Facebook. Ea a mentionat ca va folosi contul sotului ei si ca isi va face si alte doua-trei conturi pentru a putea tine legatura cu toti admiratorii sai.

”O sa vorbesc cu colegul meu Chitic si o sa fac ce a facut si el, adica o sa dau in judecata Facebook-ul. Stiu ca UE a condamnat cenzurarea de catre aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie sa faci acest lucru. Facebook-ul este condus in spate de neomarxisti si globalisti, asa ca avem raspunsul. O sa folosesc contul sotului meu si probabil ca imi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, daca cineva crede ca ma va opri, nu, asa mai mult ma ambitioneaza. Sa aiba mare grija cu mine” , a declarat aceasta.

Citeste si: Chitic, prietenul lui Sosoaca, da in judecata Facebook. Cere 50.000 de euro si „distrugerea” echipamentelor cu care i-a fost stearsa o postare

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Irak: 11 persoane spanzurate pentru terorism si apartenenta la gruparea Stat Islamic

Cel putin 11 persoane au fost spanzurate saptamana aceasta in Irak pentru "terorism" si apartenenta…

6 ore ago

Rapper iranian condamnat la moarte pentru „coruptie pe pamant”. El a sustinut cu melodiile sale protestele din 2022

Un rapper iranian condamnat la inchisoare pentru ca a sprijinit protestele antiguvernamentale a fost condamnat…

6 ore ago

Tara Galilor: O adolescenta arestata dupa ce ar fi atacat cu un cutit doi profesori si un coleg

Scoala Amman Valley din Carmarthenshire, Tara Galilor, a fost inchisa astazi dupa ce doi profesori…

6 ore ago

Germania a arestat 11 membri ai unei bande nigeriene specializate in escrocherii sentimentale. Banda are 30.000 de membri in intreaga lume

Politia germana a anuntat miercuri ca a arestat 11 membri ai unei bande criminale din…

7 ore ago

Intra in vigoare taxa de acces in Venetia. Taxa va fi platita de turistii care stau doar o zi in Venetia

Venetia va incepe joi sa taxeze turistii de o zi la intrarea in oras, intr-un…

7 ore ago