Facebook i-a suspendat contul unuia dintre cei trei penibili de la Bruxelles: „Pitecantropii aplauda”

news

Redactorul sef-adjunct al EVZ, Mirel Curea, se plange ca Facebook i-a blocat contul de doua ori, astfel incat timp de cateva zile nu a mai putut sa posteze. El a adresat o plangere in limba romana celor de la Facebook, dupa care a amenintat ca se muta pe VKontakte, reteaua de socializare a rusilor.

„Dupa cum unii dintre cunoscutii mei au si aratat, contul meu a fost suspendat pentru cateva zile. Foarte interesant, a fost suspendat in doua randuri consecutiv, pentru doua postari, prima din 2013, a doua din 2014. Prima suspendare a fost de doua zile, a doua, de cinci zile”, a anuntat Curea.

Patronul sau, Dan Andronic, sustine insa ca suspendarea contului lui Mire Curea are legatura cu opiniile sale despre situatia politica din Romania.

„Mirel Curea a fost din nou blocat de FB, iar pitecantropii aplauda. Sunt din ce in ce mai multi in situatia sa.
Vreti sa mai vorbim despre libertatea de exprimare, despre ce se intampla cu adevarat in jurul nostru?”, a scris Andronic pe Facebook.

Si Mirel Palada a sarit in ajutorul lui Curea, lansand si el o teorie a conspiratiei: „Au luat-o din nou de la capat. Nu se lasa deloc, fascistii progresisti. Iar i-au blocat contul lui Mirel Curea. De data asta pentru sapte zile. E din ce in ce mai evidenta blocarea prin aproape orice mijloace: legale, mediatice, a celor care sint incomozi stapinirii. Va place democratia? Ce-o sa va mai placa de aici incolo”.

Curea se plange acum ca le-a trimis un mesaj celor de la Facebook, insa nu a primit niciun raspuns. Mesajul a fost transmis in limba romana.

„As aprecia foarte mult, daca mi-ati raspunde, cu atat mai mult cu cat stiu exact ca raportarile la adresa mea urmaresc atacarea mea ca jurnalist, in principal pentru opiniile pe care le public in ziarul la care lucrez, acelea deranjeaza, de fapt”, a scris Curea.

Suparat foc, el a scris apoi un editorial in Evenimentul zilei in care a amenintat ca se muta pe „Facebook-ul rusesc”, VKontakte.

mirel

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: