„A facut Romania de ras”. Iata discursul naucitor de la Bruxelles al lui Daea. Ce a spus despre Brexit – Video

politica

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut un discurs naucitor, miercuri, in Parlamentul European in fata membrilor comisiei pentru pescuit. Reatiile pe internet sunt vehemente: „Cel mai rusinos guvern din istoria post-decembrista”.

„De la a te face de ras in Romania, la a face de ras Romania nu este distanta mare. Cel mai rusinos guvern din istoria post-decembrista”, a comentat George Vasiliu pe Facebook.

Iata cateva dintre declaratiile lui Daea:

„Cormoranii in Romania fac baie in piscine

A pornit o prima intrebare de la un coleg, ingaduiti-mi sa va spun asa, care are acelasi nume ca si mine – Petre.

Dar ce loc nu e placut in Romania! Bravo!

Am intrat in sala cu un succes formidabil, bravo!, extrem de important, dar atat de necesar si atat de util pentru noi toti.

Aveti sa stiti, va spun aici, un moment deosebit de important prin prezenta subsemnatului in acest consiliu, bravo!

A se vedea populatia de cormorani. Cormoranii in Romania fac baie in piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atat. Va multumesc pentru intrebari! Bravo!”

Una dintre intrebari a fost despre Brexit si despre solutia pe care el o vede, iar Daea a raspuns: „Regret, sigur, si Uniunea Europeana este mai saraca fata…fara Anglia.. .este mai saraca fata de Marea Britanie. Dar aceste lucruri le putem gandi, le putem judeca in interesul comun si urmarim cu interes pasii in acest domeniu astfel incat dorinta de a fi impreuna sa se manifeste oricand si pentru aceasta suntem in stare toti sa gasim solutii pentru a genera o asemenea stare de lucruri in care obiectivele comune sa fie atinse cu dorinta fiecarei parti si cu interesul legitim pentru fiecare domeniu”.

Comentarii: