Categories: externe

Faimosul artist Snoop Dogg a anuntat inimaginabilul: va renunta pentru totdeauna la „fumat”

Artistul cunoscut sub numele de scena Snoop Dogg a facut un anunt care i-a lasat „impietriti” pe milioanele de fani ai sai: se va lasa de fumat. Starul hip-hop, al carui nume real este Calvin Broadus, nu a precizat ce fel de fum se lasa – si nici macar daca vorbeste serios.

„Dupa multe consideratii & discutii cu familia mea, am decis sa renunt la fumat. Va rog sa-mi respectati intimitatea in acest moment”, a postat el pe Instagram si X, citat de postul de televiziune NBC News.

In replicile la postarea lui Snoop pe X, unii fani au intampinat vestea cu o doza sanatoasa de scepticism.

„Astazi nu este ziua pacalelilor de aprilie, Snoop”, a comentat un respondent.

O alta persoana de pe X a raspuns ca a crezut ca anuntul lui Snoop a fost o perdea de fum si ca rapperul vrea doar sa dea o pauza plamanilor sai.

„Trece la hrana sanatoasa pentru a-si lasa plamanii sa se odihneasca un pic. Mananca sanatos, campionule”.

Pe Instagram, un urmaritor artistului a parut sa ia in serios mesajul sau: „Am avut o embolie pulmonara anul trecut si a trebuit sa renunt la fumat. Stiu cat de greu este aceasta tranzitie, mai ales pentru cineva ca tine. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie, Snoop”.

Un alt poster de pe Instagram l-a laudat pe Snoop pentru ca a anuntat public ca s-a lasat de fumat, avand in vedere toti banii pe care i-a facut in timp ce promova in mod deschis marijuana. Imaginile cu Snoop cu un blunt in mana sunt omniprezente pe internet.

„Curajul, indrazneala, abilitatea de a anunta ca opresti ceva care ti-a adus FOARTE multi bani, care a creat un personaj cu care tu si noi toti suntem obisnuiti, este cu adevarat remarcabila”, a scris afisul.

Snoop si marijuana au fost legate inextricabil in timpul unei cariere care se intinde pe parcursul a zeci de ani. El a crescut in popularitate dupa ce a avut mai multe aparitii ca invitat pe albumul lui Dr. Dre din 1992, „The Chronic”.  Snoop si-a lansat albumul de debut, „Doggystyle”, in 1993, care l-a facut rapid cunoscut si l-a consolidat ca rapper de top.

De asemenea, Snoop, care se lauda ca fumeaza peste 80 de tigari cu marijuana pe zi, a aparut in 1998 in filmul cult „Half Baked”, despre un grup de prieteni care sunt dependenti de marijuana, in care a jucat Dave Chappelle.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

„Bine ati venit in lumea rusa”. Parlamentul din Georgia a adoptat legea „agentilor straini” pe fondul unor proteste masive – Video

Deputatii georgieni au aprobat marti, in a treia si ultima lectura, un controversat proiect de…

O oră ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

6 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

O oră ago

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

3 ore ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani. „Nu am crezut ca voi trai asemenea momente”

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase, a fost atat de suparat pe…

8 ore ago