Fake-news in cazul telenovelei lacrimogene cu fiul lui Dancila. CTP: „Mi se pare un gest de prost gust desavarsit”

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca „dezvaluirile” lui Dancila privind infierea fiului ei sunt de „un prost gust desavarsit”. „Scopul a fost de a castiga niste imagine”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 ca povestea mediatizata din ultimele zile despre adoptia facuta de premierul Viorica Dancila este una „absurda”. „Nu era de interes public, era o mizerie, nu avea nicio semnificatie cu activitatea politica si guvernamentala a doamnei Dancila”, a precizat jurnalistul.

Jurnalistul a explicat ce este fake news in acest caz.

„Un principiu care va apara de fake news este urmatorul: cand vi se raspunde cu lux de amanunte la o intrebare pe care n-ati pus-o, fiti foarte atenti si, in general, cand auziti pe cineva ca vorbeste mai mult decat e cazul, deveniti foarte atenti. Pe aceasta doamna nu a intrebat-o nimeni cum si-a adoptat copilul. Intre altele, mi se pare un gest de prost gust desavarsit: doamna si-a folosit acest episod intim, familial”, spune Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a precizat ca aceasta poveste „nu mai e o chestiune de politica”, ci de calitatea umana, iar scopul a fost pentru „a castiga niste imagine”.

Cristian Tudor Popescu a subliniat faptul ca Viorica Dancila, a devenit brusc „o scriitoare” si a vorbit in detaliu despre acest subiect, timp de patru zile, spre deosebire de alte probleme cu adevarat importante ale tarii.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: