Fake news marca Liviu Dragnea, demontat chiar de TVR. Al treilea om in stat imprastie zvonuri toxice despre institutiile publice

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Neptun, ca a fost informat ca ar exista un protocol intre DNA si TVR si ca, daca informatia este reala, cineva din conducerea postului public ar trebui sa vorbeasca despre asta. Infirmatia este falsa, arata un document oficial al TVR.

Un document oficial al TVR dat publicitatii de g4media.ro, in care sunt listate protocoalele semnate de TVR cu mai multe institutii, arata ca nu exista si un protocol semant cu DNA.

„Am auzit ca este protocol intre DNA si TVR1. Vorbesc serios. (…) Cineva mi-a spus ieri, daca e asa e un lucru grav. Si daca am auzit chiar as vrea ca macar TVR sa spuna, ca la DNA nu are cine sa vorbeasca. Cineva sa ne spuna. Informatia este adevarata? De ce ar trebui sa fie un protocol secret? De cand are dreptul o institutie judiciara sa clasifice un protocol? In primul rand ca de ce trebuie sa il faci?”, a spus Liviu Dragnea.

Presedintele PSD spune ca se va ajunge ca si televiunile private sa aiba pretentia la protocoale.

„E grav daca exista la TVR un asemenea protocol. Si daca conducerea TVR stie ca este un asemenea protocol si tace este foarte grav”, a mai spus Dragnea.

Acesta nu a putut preciza daca directorul general Doina Gradea va fi chemata la comisia parlamentara pentru a da explicatii.

„Am aflat ieri, Parlamentul incepe luni”, a fost raspunsul lui Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: