Fake penibil realizat de Cumpanasu. Cum vrea sa demonstreze ca in 10 august au fost „boschetari” din Italia in Piata Victoriei

politica

Alexandru Cumpanasu a postat pe Facebook o pretinsa stenograma a unui dialog intre o „prostituata” din Italia si unul dintre „investigatorii” sai. Cumpanasu spune ca are si inregistrarea audio, insa a pus doi „actori” sa interpreteze dialogul carora, in plus, le-a distorsionat vocile.

„Redau doar UN FRAGMENT din discutia mult mai lunga a investigatorilor mei cu proxenetii si prostituata M. Acest dialog este interpretat de doi actori pentru a putea fi distribuit mai usor. REITEREZ faptul ca inregistrarile integrale, reale, le avem si ca le vom pune la dispozitie autoritatilor, daca sunt cerute. Public le voi pune DOAR in momentul in care atat investigatorii, cat si fetele si sursele nu vor fi puse in pericol!! NU vom deconspira public nici investigatorii si nici persoanele care ne-au dat aceste marturii, astea nu sunt filme proaste, sunt realitati”, anunta Cumpanasu.

Pentru ca penibilul sa fie total, Cumpanasu a distorsionat vocile celor doi „actori”.

„Am si eu o intrebare. Daca exista o inregistrare originala a ceea ce se discuta, de ce nu blurezi vocile la acea inregistrare? De ce reinregistrezi dialogul cu actori si ii mai si blurezi pe deasupra? FAKE. Iarasi, se noteaza ca este un dialog scris. Lumea nu e proasta”, a fost sanctionat Cumpanasu de unul dintre utilizatorii de Facebook.

Iata dialogul inventat de Cumpanasu:

M: Pe la sfarsitul lu’ iulie. Mi-a scris pe messenger o nebuna, da’ e doxa in meserie… e acolo de 15 ani, ca e loc de vreo 1200euro, daca adun vreo 10 romanasi sa-i dau numerele de mobil. Cica se strangeau oameni ca sa-i duca in tara la nu stiu ce adunare in Bucuresti. Cautau disperati de astia dupa bani, care sparg betoane in santiere. Boschetari care isi sparg banii pe alcoale si curve. M-a intrebat daca am vreo cativa dilii, zbengosi.
I: Si i-ai dat ?
M: Am cautat vreo cativa. Da’ mi-a zis una tot pe Facebook ca a aflat de la unu’ de la garda, detasat in Italia, care are drag la ea, ca e pe nasoale. Ca voiau sa faca tambalau la Bucuresti, cica. I-am zis lui F. si mi-a zis sa stau in banca mea.
I: Poti sa-mi dai si mie profilul de Facebook al aleia ? De te-a sunat. Ai cuvantul meu ca nu il stiu de la tine.
M: Daca afla cineva ca de la mine, fac urat. Uite aici, scoate telefonul si arata. Uite hartie si noteaza. Banii raman la mine. Si nu m-ai vazut.

Cumpanasu a declarat, joi seara, ca USR i-a platit pe „boschetari” sa vina la mitingul din Piata Victoriei din 10 august.

„Avem o prostituata care sta de vorba cu un baiat trimis de mine pe acolo. Si ii spune ca fata, Alexandra, nu ar fi moarta. Daca ar fi moarta, nu am mai fi noi trasi pe margine, am avea si noi treaba, prostituatele. Asta imi spune femeia. Dar uite ca aflaram un lucru interesant, cu probe. Exista video, audio, profilul de Facebook. Amanuntul interesant al acestei dezvaluiri este ‘racolarea de persoane interesate sa participe la manifestatiile de pe 10 august 2018. Mai multe nu pot sa spun acum, ancheta va capata dimensiuni nebanuite’.

Deci aceasta prostituata era intrebata de o alta prostituata daca stie niste zbengosi, niste smenari, cum scria pe aici, niste boschetari din astia, ca are nevoie cineva sa ii trimita in tara sa participe la 10 august.

Am si eu o intrebare: cine s-a ocupat de aceasta operatiune? Acum nu stiu, pot sa banuiesc ca Ciolos, USR-ul, dar avem o marturie. Ar trebui ca Parchetul General sa ma intrebe de marturia asta”, a declarat Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: