Fane Capatana, arestat din nou. A mers in Buzau si a pretins ca este politist rutier. A furat de la cetateni strani aproape 4.000 de euro

news

Fane Capatana

Interlopul bucurestean Dinu Stefan (55 de ani), zis Fane Capatana, a fost retinut din nou de politisti dupa ce a pretins ca este politist, in traficul din Buzau, durand astfel 3.800 de euro de la niste cetateni straini.

„Ieri, 31 ianuarie, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au retinut, pentru 24 de ore, un barbat cercetat pentru furt calificat si uzurpare de calitati oficiale.

In fapt, in noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., in jurul orei 01.00, politistii din Buzau au fost sesizati, prin apel 112, de catre un cetatean strain, cu privire la faptul ca, in timp ce conducea un autovehicul pe DN1BE577, din directia Buzau catre Ploiesti, la iesire din municipiul Buzau, a fost oprit in trafic de catre un barbat.

Acesta, folosindu-se de calitati oficiale, i-ar fi solicitat documentele pentru control, atat lui, cat si pasagerilor.

In acest context, barbatul ar fi sustras din portofelele ocupantilor masinii 3.800 de euro.

Imediat dupa primirea sesizarii, cercetarile au fost preluate de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, iar datele oferite de apelant referitoare la persoana care l-ar fi abordat si la autovehiculul ce ar fi fost utilizat de catre aceasta au fost prelucrate cu operativitate intregului dispozitiv de ordine publica.

In urma investigatiilor derulate, politistii au stabilit ca banuit de savarsirea faptei este un barbat, de 55 de ani, din Bucuresti.

Acesta a fost depistat pe raza localitatii de domiciliu si a fost condus la sediul politiei pentru audieri, in vederea continuarii cercetarilor si documentarii intregii activitati infractionale.

In urma materialului probator administrat, acesta a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar astazi, urmeaza a fi prezentat parchetului, cu propuneri legale”, a anuntat IPJ Buzau.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: