Fanii lui Ponta pun de o RASCOALA in PSD: „Sa-l dam jos pe Dragnea, un parsiv si las care distruge partidul”

politica

Revolta pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, dupa ce fostul premier a fost acuzat de Liviu Dragnea, potrivit unui articol „pe surse”, ca este unul dintre inamicii PSD. Sute de admiratori ai lui Ponta cer ca Liviu Dragnea sa fie dat jos de la conducerea PSD, fiind considerat „tradator”.

„Sunt foarte dezamagit si suparat DACA aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD. Pe langa faptul ca o asemenea idee este neadevarata si nedrepta (dupa ce toata viata mea politica am activat doar in PSD si dupa ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin si Calin Tariceanu au fost mereu aliati corecti si de incredere) cred ca este si o mare greseala – adversarii adevarati ai PSD sunt cei de la noul PNL si cei care au vrut mereu distrugerea PSD si a liderilor sai!

Daca intr-adevar Liviu Dragnea ar gandi asa atunci la Cotroceni trebuie deschisa sampania! Eu sper insa ca a fost doar o informatie „pe surse” care se va dovedi neintemeiata”, a scris Ponta pe Facebook.

Reactiile au aparut imediat. Cea mai mare parte a fanilor lui Victor Ponta il considera pe Liviu Dragnea un „tradator” care va „distruge” PSD.

Ciprian Miron:  „Singurul dusman din PSD e Liviu Dragnea, un om parsiv si las, a indepartat din partid toti politiccieni buni, pt a nu-i lua scaunul. Ponta degeaba te mai zbati pt PSD atat cat lasul asta e presedintele partidului, dar vin alegerile si atunci va vedea cat mai ia, acum a avut noroc ca ai facut tu campanie”.

Serban Iancu Papacocea: „Am spus in repetate randuri faptul ca faceti o mare greseala, domnule Ponta, prin asocierea cu astfel de personaje insalubre precum Liviu Dragnea”.

Iata si multe alte reactii asemanatoare, care curg valuri:

Screen Shot 2016-07-03 at 11.32.28 Screen Shot 2016-07-03 at 11.32.47
Screen Shot 2016-07-03 at 11.35.20

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: