Fanii lui Victor Ponta ies in strada, fac MITING in fata DNA: „Aparati democratia de abuzurile POLITIEI politice”. Cati vor participa

politica

Fanii lui Victor Ponta cheama romanii la miting in fata sediului DNA pentru a-l apara pe „cel mai bun prim-ministru al Romaniei din ultimul timp”. Pana in acest moment si-au anuntat intentia de a participa in jur de 1.500 de oameni.

Mitingul este organizat de  administratorii paginii de Facebook „Romania pozitiva – sustinem Victor Ponta”. „Comunitatea romanilor care cred in nevinovatia lui Victor Ponta si doresc oprirea campaniei discretionare condusa de institutiile de forta din Romania. Maine poti chiar tu victima sistemului!”, se afirma pe Facebook.

Manifestarea va avea loc marti in fata sediului DNA.

screen-shot-2016-09-08-at-10-04-05

 

Unul dintre cei mai activi promotori ai mitingului este Mirel Palada, fost purtator de cuvant al lui Ponta, actual purtatator de cuvant al PRU: „Marti seara va invitam sa aparati democratia. Marti seara va invitam sa aparati cel mai bun prim-ministru al Romaniei din ultimul timp de abuzurile politiei politice mascata in justitie. Marti seara va invitam sa fiti alaturi de noi. Distribuiti tuturor celor interesati. Aratati ca sinteti solidari cu Victor Ponta!”, sa scris Palada pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat marti sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA de folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de complicitate la infractiunea de spalare de bani. Procurorii afirma ca Ponta si-a folosit autoritatea de lider al PSD pentru a plasa un om de afaceri (Sebastian Ghita – n.r.) pe un loc eligibil la alegerile parlamentare contra sponsorizarii cu 220.000 de euro a aducerii in Romania a lui Tony Blair pentru o intalnire cu Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: