Fanii polonezi s-au luat la bataie cu un grup de RUSI in centrul Bucurestiului. Imagini din timpul evenimentelor – VIDEO

sport

Un grup de fani polonezi s-a luat la bataie cu un alt grup de rusi in Centrul Vechi al Capitalei, inainte de meciul dintre reprezentantele Poloniei si Romaniei. 

Bataia avut loc intr-un bar din Centrul Vechi.

„Erau doua mese. O masa inauntru, cealalta pe terasa. La un moment dat cei de pe terasa au intrat peste cei interior si au inceput sa arunce cu scaune, mese, pahare. Unii erau polonezi, iar cei de afara am inteles ca erau rusi. Jandarmii au venit destul de repede.

Pagubele sunt destul de mari. S-au batut cam 20 de secunde pana au aparut jandarmii. I-au ridicat. Rusii si polonezii s-au injurat prima data prin geam, apoi s-au luat la bataie”, a povestit o angajata a barului.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste vineri, la ora 21,45, pe Arena Nationala, echipa Poloniei, adversara sa din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Peste 1.000 de jandarmi actioneaza pentru asigurarea ordinii publice in apropierea Arenei Nationale. Acestia vor fi sprijiniti de sase ofiteri de politie polonezi specializati in gestionarea competitiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul si transmiterea principalelor mesaje ale autoritatilor romane.

Totodata, peste 2.000 de politisti au fost mobilizati in contextul acestui meci de fotbal, Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti precizand ca este catalogat cu grad de risc ridicat pe linia ordinii publice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: