„Faptele nu exista”. Procurorii au respins plangerea lui Ciordache privind „distrugerea” vilei sale de protestatarii #Rezist

politica

Procurorii au decis clasarea plangerii penale depuse de deputatul PSD Florin Iordache dupa ce un grup de protestatari #Rezist au scris mai multe mesaje pe poarta de intrare in vila sa din Bragadiru.

In plangerea inaintata Parchetului de la langa Judecatoria Cornetu Iordache a scris ca i-au fost distruse iremediabil bunuri de pe proprietatea sa privata, ca a fost jignit, amenintat, hartuit si ca ar fi victima a incitarilor la ura si discriminare (pe baza de apartenenta la PSD), anunta Podul.

Desi ancheta a durat mai bine de un an si jumatate, reprezentantii Parchetului si Politiei orasului Bragadiru nu au reusit sa identifice, pe baza probatoriului vast pe care l-au avut la dispozitie, nici macar una din faptele reclamate de Florin Iordache, situatie in care procurorul de caz a decis clasarea acestora.

Ordonanta privind clasara cauzei si referatul organelor de cercetare au fost trimise pe adresele celor sase parati.

Iordache i-a acuzat pe acestia si de constituire de grup infractional organizat. Cauza va fi disjunsa pentru formarea unui nou dosar care va fi inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov pentru cercetari.

Citeste si: Protestatari acasa la Ciordache. Filmare la viloiul lui Iordache, palat ridicat din „donatiile” primite de la parinti – Video

Mai mult despre:

Comentarii: