Categories: news

Fara astfalt si cu noroaie, dar cu WiFi in parc. Cum cheltuie banul public primarul PSD Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa acopere gunoaiele, gropile si noroaiele din sectorul pe care-l pastoreste cu… Wifi gratuit. Edilul PSD a anuntat pe pagina de Facebook ca aleile principale din Parcul Alexandru Ioan Cuza, respectiv Parcul Titan, vor fi conectate la o retea wireless gratuita.

”De astazi, dam share… gratis, din parc Aleile principale din Parcul Alexandru Ioan Cuza, respectiv Parcul Titan, sunt conectate la o retea wireless gratuita, asa ca, spor la fotografiat si la postat. #iLoveS3#IOR51”, scrie Negoita pe contul sau de Facebook.

Negoita pare a fi uitat ce a promis in campanie, cand a cerut votul bucurestenilor. El a promis atunci demararea lucrarilor de asfaltare, intensificarea ritmului realizariii lucrarilor de bransare la reteaua de apa si canal, continuand cu asfaltarea, astfel incat in Sectorul 3 sa nu mai existe ulite si strazi desfundate.

Un exemplu in acest sens sunt si cartierele noi de case din zona Bulevardului Pallady, unde lucrarile pentru reabilitarea infrastructurii stradale (apa, canal, drum) sunt inexistente, iar din cauza drumurilor neasfaltate, de multe ori, soferii raman blocati cu masinile in gropile pline de noroi, care masoara zeci de centimetri adancime.

” Locuiesc din 2009 in sectorul 3, intr-o zona cu rezidentiala case in spatele bulevardului Pallady. Toate strazile din jurul locuintei mele sunt neasfaltate, nu au canalizare, desi multe dintre aceste strazi sunt in administrarea primariei sectorului 3.  An de an, aproape in fiecare primavara mai trebuie sa turnam pe drumuri pietris ca sa nu ne rupem la propriu masinile. Deci, unde se duc taxele noastre?”, este marturia unui locuitor al Sectorului, potrivit Republica.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rusia sustine ca a capturat inca cinci sate in regiunea Harkov. Peste o mie de oameni evacuati din calea razboiului

Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de…

O oră ago

Tudose, campanie pentru Ciolacu: „Sunt geniali covrigii de Buzau. Daca am de ales intre rosii si un covrig de Buzau, aleg covrigul de Buzau”

Mihai Tudose, care ocupa prima pozitie pe lista PSD-PNL la europarlamentare, sustine ca sunt ”geniali”…

O oră ago

Polonia anunta construirea de „fortificatii” la granita cu Belarus: „Avem de-a face cu un razboi hibrid care avanseaza”

Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere…

O oră ago

In cativa ani, datorita introducerii masive in trafic a masinilor autonome, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, rosu, portocaliu si alb

Pe masura ce masinile si camioanele devin mai inteligente si mai conectate, luminile semafoarelor, care…

5 ore ago

Trei insotitoare de bord laudate ca au oprit o bataie intre pasageri pe cursa Taipei – San Francisco – Video

Trei insotitoare de zbor au fost laudate pentru dezamorsarea cu succes a unei dispute care…

4 ore ago