Fara exagerare. Comportament de imbecil al unui senator PSD. A scos limba si a imitat cu grohaieli o senatoare USR care le filma negocierile secrete – Video

politica

Inca un senator PSD da dovada de un comportament suburban in Parlament. El a raspuns grohaind, scotand limba, la intrebarile senatoarei USR Florina Presada.

Senatoarea Florina Presada filma modul in care grupul minoritatilor nationale negocia cu ministrul Finantelor noi alocari bugetare. Primul pesedist care s-a manifestat agresiv fata de gestul senatoarei a fist ministrul Culturii, Lucian Romascanu. Acesta s-a postat in fata Florinei Presada iar apoi a intrebat de ce il filmeaza. Pe fundal se aud rasetul lui Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD. Florina Presada s-a indreptat spre acesta pentru a-l intreba de ce se amuza. In timp ce Badalau continua sa rada batjocoritor, un alt senator PSD, Liviu Tit Brailoiu, s-a apucat sa o imite pe senatoare, scotand limba si grohaind. Badalau a continuat sa rada.

Video de la min.04.00:

brailoiu 2

Tot in aceasta sedinta, senatorul PSD Nicolae Bacalbasa i-a spus Florinei Presada ca o asteapta „la metrou”, facand astfel aluzie la crima recenta comisa de o femeie bolnava psihic.

Recent, senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu a fost protagonist al inca unui incident penibil in Parlament. El i-a facut „ciobani” pe jurnalistii prezenti la o sedinta Comisiei de aparare a Senatului. El a declarat apoi ca a fost „jignit destul de presa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: