externe

Fara mila pentru pedofili! Viktor Orban propune modificarea Constitutiei pentru a face imposibila gratierea persoanelor condamnate pentru infractiuni impotriva minorilor

Premierul maghiar Viktor Orban a anuntat, intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, ca a inaintat o propunere de modificare a Constitutiei pentru a face imposibila gratierea persoanelor condamnate pentru infractiuni impotriva minorilor, potrivit hirado.hu.

Orban a subliniat ca exista o dezbatere privind puterea de clementa prezidentiala, „dar nu este vorba de o chestiune de dispute juridice, ci de crearea unei situatii clare, cu o decizie clara, fara echivoc”.

Seful guvernului de la Budapesta a mai afirmat ca si el are cinci copii si sase nepoti si, daca cineva s-ar atinge de ei, i-ar „taia in bucati”. „Nu va exista mila pentru pedofili”, a adaugat Orban

Potrivit Daily News Hungary, presedinta Ungariei, Katalin Novak, l-a gratiat pe Endre K., fost director adjunct al unui camin pentru copii, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare pentru complicitate, dupa ce a tainuit fapte de pedofilie ale sefului sau. In mod socant, el a incercat, de asemenea, sa-i constranga pe copii sa-si retraga plangerile. Surse au dezvaluit ca directorul a supus cel putin zece baieti in grija lui la ani de abuz.

Dupa dezvaluirea acestei gratieri, opozitia a cerut demisia presedintei Novak, iar un protest urmeaza sa se desfasoare vineri in fata palatului prezidential.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Recent Posts

Donald Trump socheaza din nou: pe contul de Truth Social al fostului presedinte a fost distribuit un videoclip care vorbeste despre un „Reich unificat”

O inregistrare video postata luni pe contul lui Donald Trump pe reteaua sa de socializare…

13 minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

29 de minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

59 de minute ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

O oră ago

Recep Erdogan anunta o zi de doliu national in Turcia, in onoarea „dragului meu frate Raisi”

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu national dupa moartea…

O oră ago