Fara niciun compromis. Traseistii lui Victor Ponta nu sunt acceptati in USR

politica

USR Tirgu Neamt a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care sustine ca nu se pune problema unei intrari „in bloc” a organizatiei locale a Pro Romania.

USR Tirgu Neamt a precizat, in mesaj, ca a discutat cu liderul local al Pro Romania dupa ce acesta din urma a solicitat o intalnire pentru a vedea cum poate deveni membru al USR.

„Nu s-a pus niciodata problema unei intrari in bloc a echipei Pro Romania Targu Neamt in filiala USR Targu Neamt. Singura discutie a fost purtata cu liderul local al Pro Romania, care a solicitat o intalnire cu reprezentantii USR pentru a afla conditiile in care ar putea deveni el membru USR. A existat doar o discutie in care a adresat intrebari si i-au fost adresate intrebari. Pana in acest moment, nu exista o adeziune semnata de liderul Pro Romania. Nu ne abatem de la criteriile de integritate stipulate de statutul USR”, se arata in postarea USR Tirgu Neamt.

Coordonatorul USR Tirgu Neamt, Vlad-Pantelimon Peiu, a scris pe pagina lui de Facebook ca in urma consultarilor pe care le-a avut cu colegii din organizatie, a inceput discutiile cu USR.

„In urma consultarilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa PRO Romania Tirgu Neamt a decis sa aleaga un alt drum, aceasta insemnand fie un alt partid, fie o constructie noua, de la zero. Nu va ascund faptul ca am avut o intalnire cu reprezentanti ai USR. Am purtat unele discutii in urma carora am vrut sa vedem daca putem construi impreuna ceva la Tirgu Neamt, pe un set de valori comune si cu o orientare asa cum ne dorim – pe cetatean, oras si proiecte benefice. Daca nu se va concretiza un astfel de proiect, vom incerca sa ne dedicam cauzei noastre in mod independent, cel mai probabil”, a mai scris pe pagina lui de Facebook Peiu Vlad-Pantelimon.

Liderul Pro Romania – filiala Tirgu Neamt a scris ca membrii organizatiei locale sunt dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta.

„Cand am demarat proiectul Pro Romania la Tirgu Neamt, mi-am pus foarte multa speranta in sansa noastra, a tinerilor, de a face o politica altfel. O politica mai curata, in care cetateanul si necesitatile lui sa fie in prim plan si nu interesele meschine ale unora sau altora. (…) Colaborarea noastra in limitele trasate de la Bucuresti de catre Victor Ponta, care pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt, nu mai poate continua”, a mai scris coordonatorul Pro Romania – filiala Tirgu Neamt.

Mai mult despre:


Comentarii: