Fara niciun simt al penibilului, Tudose il ridica-n slavi pe ministrul cu oaia: „Daea este premiantul Europei. Nu glumesc”

news

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este de departe unul dintre cei mai eficienti ministri ai Cabinetului sau, subliniind ca acesta in materie de absorbtie de fonduri europene este ‘premiantul Europei’, arata Agerpres.

„Domnul Daea este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este, de departe, unul dintre cei mai eficienti ministri, de departe. Este primul an in care toate fondurile europene dedicate agriculturii au fost luate, luate urgent.

Apoi, au fost date toate subventiile pentru agricultura cu mult inainte de cele mai optimiste termene, spre deosebire de acum un an, cand stiti foarte bine ca venea subventia pentru insamantarile din primavara undeva pe la sfarsitul lui noiembrie”, a declarat premierul la Antena 3, intrebat cum sta Guvernul la capitolul atragerea fondurilor europene pentru agricultura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: