Fara precedent. Ciolos a mers in vizita OFICIALA la Paris cu avion de linie, la clasa ECONOMY

politica

Premierul Dacian Ciolos a zburat spre Paris, unde efectua o vizita oficiala, cu avion de linie. Mai mult, el a calatorit la clasa economy, printre romanii obisnuiti.

Informatie surprinzatoare despre vizita lui Ciolos la Paris. Fara sa faca tam-tam, premierul a zburat ca un roman obisnuit, cu loc la clasa economy. Niciun alt premier roman inaintea sa nu s-a deplasat in astfel de conditii modeste intr-o vizita oficiala la nive inalt. Informatia a fost dezvaluita de jurnalistul Vlad Mixich.

„Aflu ca premierul Ciolos a calatorit la Paris cu un avion de linie la economy class, desi mergea in vizita oficiala. Dar stiri despre asta n-am vazut si nici poze nu i s-au facut. Probabil ca echipa lui de imagine e foarte atenta ca nu cumva sa-i creasca premierului popularitatea prea mult”, a scris Mixich pe Facebook.

ciolos

Se pare ca un astfel de comportament nu este ceva nou pentru Ciolos. Si cand era consilier al presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, Ciolos a fost vazut zburand cu curse low-cost.

ciolos2

Pe 20 si 21 ianuarie, seful Guvernului roman s-a aflat intr-o vizita oficiala de doua zile, la Paris, unde a discutat printre altele despre aderarea Romaniei la spatiul Schenghen, dar si despre terorism si valul de migratie, cu care se confrunta Europa. El s-a intalnit si cu presedintele Frantei, Francois Hollande.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: