„Fara a-si ridica ochii din foile oferite de consilieri, aceasta a reusit sa insire minute bune minciuni si jumatati de adevaruri”. Lista cu minciunile rostite nonsalant de premier

politica

Deputatul USR, Adrian Prisnel, a afirmat, vineri, ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a declarat, la „Ora Guvernului” ca inflatia medie a fost de doar 1,34%, cand aceasta e la 4,7% si ca valoarea adaugata e de circa doua miliarde euro, cand Guvernul PSD a indatorat tara cu 11,83 miliarde euro.

„Viorica Dancila a reusit sa transforme ‘Ora Prim-Ministrului’ din Parlament in ‘Ora minciunilor’. Fara a-si ridica ochii din foile oferite de consilieri, aceasta a reusit sa insire minute bune minciuni si jumatati de adevaruri ambiguu impachetate, totul in dispret fata de cetatenii ce resimt situatia reala a Romaniei. Noi, USR, i-am spus in plen ca minte. A mintit mult. Romanii nu traiesc astazi mai bine. Din contra. 81% dintre romani cred, pe buna dreptate, ca ne indreptam in directia gresita. Cel mai mare procent din ultimii 20 de ani. Toti o simtim, toti o spunem, numai PSD – interesati exclusiv de eliberarea gastilor mafiote – refuza adevarul”, a afirmat Prisnel, intr-o postare pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: