Farsa penibila a presei penale de 1 Aprilie: Laura Codruta Kovesi a demisionat de la DNA – Foto

news

Astazi, de 1 Aprilie, se fac multe farse, iar presa nu face exceptie. Insitutii de renume anunta „stiri” care de care mai haioase. Nu este si cazul unei parte a presei din Romania, cea aservita coalitiei de penali, care jubileaza la gandul ca Laura Codruta Kovesi a demisionat de la sefia DNA.

Revista blogurilor scrie, de exemplu, ca demisia a ajuns deja pe masa presedintelui Iohannis.

„Decizia CCR pare sa aiba efect asupra Laurei Codruta Kovesi abia azi. Evaluarea facuta de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, nu a avut niciun efect, el ajungand la concluzia ca nu se impune revocarea din functie a sefei DNA, sau a lui Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei.

Laura Codruta Kovesi a demisionat din functia de procuror sef al DNA. Demisia survine in urma supararilor din PSD pe ministrul Justitiei. Multi lideri din PSD sunt revoltati de concluzia la care a ajuns Toader si au anuntat ca vor cere demiterea ministrului. Pentru a nu se ajunge in aceasta situtie si pentru ca ministerul sa nu piarda un om atat de valoros si PSD sa fie in situatia rusinoasa de a numi un al treilea sef la Justitie, Laura Codruta Kovesi a decis sa demisioneze si sa se sacrifice pentru binele PSD.

Mentionam ca demisia lui Kovesi a ajuns deja pe masa lui Klaus Iohannis, azi, 1 aprilie, iar conform unor surse foarte apropiate, acesta o analizeaza. Iohannis are de gand sa puna mai presus de orice lupta anti-coruptie binele liderilor din PSD care nu sustin concluzia lui Toader si sa semneze demisia lui Kovesi”, se arata in asa-zisul material care se vrea o farsa de 1 Aprilie.

2

„Stirea” este insa intens promovata de Stiri pe Surse, site-ul lui Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: