Fatarnicia PSD, nu mai vrea sa auda de Raed Arafat. Mai mult, depune plangere penala impotriva sefului DSU

politica

Marcel Ciolacu a anutat luni ca PSD va sustine demersurile deputatei Laura Vicol de a depune plangeri penale impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, sefului DSU Raed Arafat si ministrului Justitiei Stelian Ion, dupa situatia de la Spitalul Foisor.

„E dreptul doamnei Vicol sa depuna aceste plangere penale. Categoric PSD va sustine aceste demersuri. Nu ne uitam ce se intampla? Noi vorbim de vieti omenesti. Cat mai acceptam sa moara romani si ei sa se certe la televizor sau sa vina cu explicatii? Este cazul ca justitia sa isi faca datoria. A batjocorit nu numai oameni si mortii i-a batjocorit Vlad Voiculescu. Este cazul ca institutiile statului sa isi faca datoria”, a declarat Marcel Ciolacu intrebat luni intr-o conferinta de presa daca PSD va sustine actiunile Laurei Vicol.

„A venit timpul ca cineva sa plateasca pentru tot raul facut! Pentru suferinta si tratamentul degradant la care au fost supusi pacientii de la Spitalul Foisor, pentru reaua-credinta si batjocorirea legii pe care o manifesta ministri ai acestui Guvern voi depune astazi plangeri penale impotriva lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat si Stelian Ion. Eu nu voi accepta sa traiesc intr-o tara in care guvernantii, dupa ce isi umilesc cetatenii si ii trateaza absolut monstruos, scapa nepedepsiti!”, a scris Laura Vicol luni pe Facebook.

Raed Arafat a fost puternic sustinut si chiar asumat de PSD cat timp acesta a fost popular in randul romanilor, inainte de pandemie. Pe masura ce popularitatea acestuia s-a erodat, PSD a inceput sa se distanteze tot mai tare de seful DSU.

Mai mult despre: ,

Comentarii: