Documente FBI: Hitler NU a murit, a fugit in Argentina

news

Dezvaluiri socante in presa americana. Conform unui document declasificat de FBI, Adolf Hitler nu ar fi murit in 1945, ci a fugit in Argentina, unde a trait inca foarte multi ani.

Mai multe site-uri din SUA au publicat un document al FBI in care se arata ca Hitler nu s-ar fi sinucis in 30 aprilie 1945, ci a reusit sa fuga in Argentina. Astfel, cel mai detestat om din istorie ar fi dus mai apoi o lunga viata tihnita in muntii Anzi.

Conform documentului FBI, agentia a fost informata ca un misterios submarin german a reusit sa ajunga pe coastele Argentinei, unde ar fi debarcat nazisti de rang inalt.

hitlerfile

Intr-o scrisoare trimisa FBI in 1945, un informator neidentificat s-a oferit sa dezvaluie informatii despre Adolf Hitler in schimbul azilului politic. Acesta a spus ca Hitler se afla in Argentina, el sustinand ca este unul dintre cei patru oameni care au vazut submarinul. Se pare ca doua submarine au ajuns la coastele argentiniene, Hitler si iubita sa, Eva Braun, fiind la bordul celui de-al doilea.

Guvernul argentinian nu numai ca i-a primit pe cei doi, dar i-a si ajutat sa se ascunda. Informatorul nu a oferit doar detalii despre itinerariul lui Hitler, satele prin care s-a ascuns, ci si o descriere fizica a acestuia. Cu toate aceste, FBI a ignorat informatiile, cu toate ca existau si alte dovezi ca un submarin U-530 a ajuns in Argentina cu scurt timp inainte ca Germania sa capituleze.

Pe langa aceste informatii, alte dovezi au fost facute publice despre prezenta lui Hitler in America de Sud. In 1945, atasatul marinei militare la Buenos Airesa informat Washingtonul ca este o mare probabilitate ca Hitler si Eva Braun sa fi ajuns in Argentina. La acestea au fost adaugate articole de presa conform carora la poalele muntilor Anzi ar fi fost construita o vila in stil bavarez. Ulterior s-au descorit scrieri ale arhitectului Alejandro Bustillo, care sustinea ca a facut proiectul noii case a lui Hitler, a carei constructie a fost finantata de catre imigranti nemti bogati.

O alta dovada ca Hitler a supravietuit, potrivit yournewswire.com, vine din Rusia. Se presupune ca ramasitele lui Hitler au fost luate de sovietici si ascunse in Rusia. In 2009, un cercetator american, Nicholas Bellatoni, ar fi primit permisiunea de a efectua teste ADN asupra unor fragmente de craniu. Ce a descoperit a bulversat comunitatea serviciilor de informatii. ADN-ul testat nu se potrivea cu cel al fostului dictator nazist, in plus nici cel al Evei Braun nu era corespunzator.

Si fostul presedinte american, generalul Eisenhower, ar fi exprimat dubii despre moartea lui Hitler. In 1945, publicatia „Stars and Stripes”, editata de armata SUA, cita o declaratie a lui Eisenhower in care acesta sustinea ca exista posibilitatea ca Hitler sa traiasca in siguranta si confort in Argentina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: