Febletea Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda, ar fi dorit ca protestatarii de la congresul PSD sa fie luati pe sus cu jeturi de apa

politica

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sambata, referindu-se la protestatarii din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democratilor, ca oamenii au dreptul sa protesteze, dar intr-un cadru legal.

In context, el a dat exemplul Germaniei, ”unde e democratie”, dar manifestantii ”au fost luati cu jeturi de apa”, intr-o situatie similara. „In Germania s-a intamplat asa, au fost alegeri intr-o sala, asa cum prevedea legea. Afara, cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa. Nu am facut o sugestie, am spus ce-i in Germania, unde e democratie. Au libertatea sa protesteze, dar intr-un cadru legal”, a detaliat seful Comisiei de supraveghere a SRI, la Sala Palatului, potrivit Agerpres.

Aproximativ 100 de persoane protesteaza in fata Salii Palatului, unde se desfasoara Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicati de fortele de ordine, dusi la sectia de politie pentru tulburarea ordinii si linistii publice si amendati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: