Femeia care a salvat peste 100 de caini ce urmau sa fie MANCATI. A cheltuit peste 1.000 $

life

Locuitorii din Yulin, un oras din sudul Chinei, sarbatoresc solstitiul de vara prin organizarea unui festival care include uciderea si consumarea a pana la 10.000 de caini.

Nu toti chinezii sustin insa aceasta practica. Yang Xiaoyun, in varsta de 65 de ani, este una dintre aceste persoane. Femeia a fost profesoara, Iar acum a iesit la pensie si administreaza un adapost pentru animale aflat in Tianjin.

Pentru a pune punct masacrului de caini de la Yulin femeia a calatorit mai bine de 2.400 de kilometri si a cheltuit 1.100 de dolari pentru a salva 100 de caini de la moarte sigura.

Cainii au fost cumparati de la comercianti care se ocupa cu negotul lor si au fost adusi la adapost, unde traiesc peste 1.000 de caini.

Multi au nevoie de ingrijire medicala, iar femeia le-o ofera. Ea depinde insa de voluntari si de donatii pentru a putea sa tina deschis adapostul, scrie descopera.ro.

Yang Xiaoyun le pregateste cainilor de doua ori pe zi mancarea. Nu isi permite sa le cumpere hrana speciala, dar se straduieste sa le ofere carne macar in weekend.

caini2
caini3 caini4
caini5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: