news

Femeia care a ucis doua fetite cu masina consumase alcool. Si sotul ei, aflat langa ea, era in stare de ebrietate

Femeia care a produs, sambata, in zona Andronache din Capitala, un accident rutier soldat cu decesul a doua fete consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

UPDATE Femeia care a produs, sambata, in zona Andronache din Capitala, accidentul rutier soldat cu decesul a doua fete a fost retinuta pentru 24 de ore, a informat, luni, Brigada Rutiera a Capitalei.

Sursele au declarat ca, potrivit rezultatelor de la INML, femeia avea o alcoolemie de 0,60 g/l in sange.

Femeia va fi audiata luni la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, urmand ca procurorii sa decida daca se impune luarea de masuri preventive impotriva ei.

Sambata dupa-amiaza, o femeie de 57 de ani a pierdut controlul masinii pe care o conducea pe o strada in zona Andronache din Capitala, a lovit un stalp, care s-a prabusit, dupa care masina a fost proiectata pe trotuar, unde a accidentat mortal o fetita de 6 ani si o fata de 21 ani. Cele doua victime au fost transportate de urgenta la spital, insa nu au mai putut fi salvate.

Imediat dupa accident, femeia de la volan a fost agresata de rudele fetelor accidentate, fiind transportata si ea la spital. De asemenea, si sotul femeii, aflat pe scaunul dreapta de langa sofer, a fost scos din masina de multimea furioasa si a fost batut.

Ulterior, soferita a fost audiata de catre politisti, insa a fost lasata in libertate, anchetatorii invocand faptul ca era in stare de soc, dupa ce a fost lovita de rudele fetelor.

In declaratia data la Politie, soferita ar fi spus ca are permis de conducere de mai multa vreme, insa nu conduce constant si nu avea experienta pe o masina avand cutie automata de viteze. In acea zi s-ar fi urcat la volan pentru ca sotul ei consumase bauturi alcoolice. La un moment dat, ar fi incurcat pedalele masinii si ar fi apasat pe acceleratie in loc de frana, ajungand cu masina pe trotuar, unde le-a accidentat mortal pe cele doua fete.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un general rus promite ca va distruge NATO pana in 2030: „Majoritatea statelor NATO vor ingenunchea si vor depune juramant in fata Rusiei”

Generalul rus de rang inalt Apti Alaudinov, comandantul fortelor cecene care lupta in Ucraina, a…

O oră ago

Parlamentul European considera ca Ungaria „nu-si va putea indeplini in mod fiabil” rolul in fruntea Consiliului UE

Noua rezolutie a Parlamentului European privind starea valorilor UE in Ungaria semnaleaza o serie de…

O oră ago

Furie ruseasca fata de transferul de rachete americane ATACMS catre Ucraina: „Arme extrem de periculoase au fost trimise la Kiev”

Transferul "pe sub mana" de rachete ATACMS americane catre Ucraina nu poate fi justificat, deoarece…

2 ore ago