Femeia perfecta. Vezi cum sunt romancele in comparatie cu italiencele

life

Idealul de frumusete nu este acelasi peste tot in lume. Daca spaniolii considera frumoasa o femeie voluptoasa, cu forme rotunjite, egiptenilor le plac cele cu soldurile pronuntate, iar italienii prefera femeile subtiri ca trase prin inel.

Un chirurg american a cerut unui numar de 18 designeri din toata lumea sa editeze in Photoshop aceeasi fotografie astfel incat sa reflecte standardele considerate ideale in viziunea celor din regiunea de unde fac parte. Inclusiv un designer din Romania a luat parte la experiment, potrivit dailymail.co.uk.

femei 1

Imaginile arata ca, desi s-a incetatenit ideea potrivit careia masurile perfecte sunt 90-60-90, de fapt adevarta frumusete trupeasca nu este aceasta.

femei 2

Majoritatea designerilor au modificat atat culoarea parului, cat si dimensiunile taliei, dar si forma desuurilor.

femei 3

In vreme ce in China femeile frumoase sunt cele cu o alura aproape anorexica, in Spania, femeile plinute sunt considerate ca atragatoare.

femeie romania

Romania este undeva la mijloc. Romanca perfecta nu este nici prea slaba, dar nici prea grasa, insa in niciun caz nu aduce cu fotomodelele la care orice femeie de pe meleaguri mioritice viseaza. Femeia din Italia, insa, are picioarele si bratele foarte subtiri si lungi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: