externe

Femeie gasita decedata langa mormantul sotului. 40 de ani a mers in fiecare zi sa ii duca flori

O italianca in varsta de 85 de ani din Treviglio, Bergamo, a fost gasita moarta chiar la mormantul sotului ei din localitate. Ea a venit in fiecare zi, timp de 40 de ani, sa aduca flori la mormantul sotului.

In fiecare zi, timp de patruzeci de ani, Erminia Dossi, in varsta de 85 de ani, a mers la cimitir, la mormantul sotului ei, Giacomo, pentru a-i aduce flori, pentru a spune o rugaciune, pentru a mentine firul care ii legase atat de mult timp, scrie La Repubblica.

Ea era o vaduva cu sapte copii, dar nu-si uitase niciodata sotul. Mai mult, ea se mutase intr-un bloc de locuinte in apropierea cimitirului din Via Abate Crippa, pentru a putea merge acolo in fiecare zi sa isi ia ramas bun de la el.

Iata ce a facut marti, 14 februarie: imediat dupa pranz, a mers pe jos cei aproximativ o suta de metri dintre casa ei si cimitir pentru vizita zilnica. A fost gasita apoi intinsa pe jos in fata mormantului sotului ei de catre o femeie care aducea flori unei rude. Mai intai un angajat al cimitirului si apoi serviciile de urgenta 118 au incercat sa o resusciteze, dar fara succes.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Tatal lui Adrian Sarbu a fost gasit injunghiat in stomac in baie. El are 95 de ani – Surse

Tatal lui Adrian Sarbu a fost gasit, marti, cu o plaga in stomac in baia…

10 minute ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

3 minute ago

Epurarile continua la Moscova: seful de personal din Ministerul Apararii, Iuri Kuznetov, unul dintre apropiatii fostului ministru Soigu, a fost arestat de FSB la 5 dimineata

Generalul-locotenent Iuri Kuznetov, seful Directiei principale de personal din cadrul Ministerului rus al Apararii, a…

16 minute ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani dupa ce acesta i-a spus in fata ca va vota cu PNL

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase,a fost atat de suparat pe un…

46 de minute ago

Robert Negoita si Gabriela Firea au rezolvat deja problema traficului din Bucuresti. Din gura – VIDEO

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoita si fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care…

O oră ago