Femeie VIOLATA in grup intr-o tabara de refugiati. I s-a cerut sa pastreze TACEREA pentru a nu „dauna cauzei”

externe

O tanara de 30 de ani, membra a unei organizatii pentru sprijinirea refugiatilor, a fost violata de mai multi refugiati intr-o tabata din Italia. Femeia a fost sfatuita sa nu depuna plangere pentru a nu „dauna cauzei”.

Tanara a fost violata de un grup de imigranti din Sudan, afirma publicatia britanica express.co.uk. Ea a fost tinuta captiva in zona de dusuri, iar muzica a fost data la maxim pentru ca tipetele sa nu fie auzite. Tabara este situata in Ventimiglia, aproape de granita cu Franta.

ventimiglia

Potrivit jurnalistilor britanici, colegii tinerei, membri ai organizatiei de extrema-stanga No Borders, au facut presiuni pentru ca aceasta sa nu depuna plangere pentru ca ar fi „daunat cauzei”. Organizatia militeaza pentru  libertatea de miscare a imigrantilor si se opune tinerii sub control a fluxului de refugiati.

Tanara a respectat pe moment cererea celor de la No Borders, insa dupa o luna a decis sa povesteasca ce i s-a intamplat.

Saptamana trecuta, politia a decis sa evacueze tabara, in care se aflau 30 de imigranti si 20 de activisti. Acestia s-au opus initial, au plecat abia dupa ce a intervenit cu preot din zona.

refugee-crisis-610376

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: