Femeile din PSD fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: „Tradatorii au impresia ca pot destabiliza PSD. Se insala amarnic!”. Val de comunicate bolsevice impotriva dezertorilor

politica

Organizatia Femeilor Social Democrate (OFSD) condamna ferm decizia dezertorilor din PSD si atrage atentia ca partidul ramane unit pentru indeplinirea programului de guvernare, a transmis, joi seara, liderul organizatiei, ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb. Ea mai spune ca „tradatorii au impresia ca pot destabiliza PSD, dar se insala amarnic!”. Si ministrul pentru romanii de pretutindeni, Natalia Intotero, are un mesaj pentru cei care au parasit PSD pentru a se alatura adversarilor si le transmite ca este un gest lipsit de onoare fata de colegii de partid, mesajul sau fiind aproape identic cu al ministrului Mihai Fifor.

Rovana Plumb spune, intr-un comunicat transmis joi seara de PSD, ca „acesti dezertori trebuie sa fie constienti ca sunt folositi ca niste simple instrumente in lupta de a suprima guvernarea PSD”.

„Tradatorii au impresia ca pot destabiliza PSD. Se insala amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne da motive in plus sa ramanem uniti pentru a duce la indeplinire cel mai ambitios program de guvernare pe care l-a avut Romania in ultimele decenii! Acesti dezertori trebuie sa fie constienti ca sunt folositi ca niste simple instrumente in lupta de a suprima guvernarea PSD. In momentul in care isi vor fi indeplinit scopul, vor fi inlaturati!”, subliniaza Rovana Plumb, presedinta OFSD, citata de news.ro.

OFSD mai atrage atentia ca „exista presiuni enorme si se aloca foarte multe resurse pentru dezbinarea prin orice mijloace a PSD, scopul fiind impiedicarea reformelor pentru societate si democratie”.

La randul sau, ministrul pentru romanii de pretutindeni, Natalia Intotero, vicepresedinte PSD, afirma, intr-un comunicat transmis tot de Biroul de presa al PSD, ca decizia celor care au preferat sa paraseasca partidul pentru a se alatura celor care au atacat neincetat formatiunea este „un gest lipsit de onoare in primul rand fata de cetatenii Romaniei care au creditat intr-o proportie covarsitoare programul nostru de guvernare si fata de colegii de partid, cei care contribuie zi de zi, in diferitele domenii de activitate, sa aplice programul de guvernare PSD-ALDE, cel mai ambitios proiect politic din ultimele decenii”.

„Prin acest program de guvernare PSD a realizat si realizeaza lucruri esentiale pentru Romania si pentru bunastarea cetatenilor tarii noastre. Masurile luate, rezultatele obtinute, cifrele economice si progresul confirmat de institutiile europene, arata ca Romania se afla pe drumul corect. Rezultatele incontestabile ale actualului Guvern si performanta economica plaseaza tara noastra printre primele economii ale Uniunii Europene. Este evident ca se fac presiuni enorme si se aloca resurse uriase pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne impiedica sa ducem la indeplinire aceste reforme vitale pentru societate si democratie. PSD are capacitatea si poate reconfirma ca este partidul cel mai capabil sa conduca Romania. Suntem uniti! Nu cedam! Mergem pana la capat!”, arata Intotero, mesajul sau fiind aproape identic cu mesajul transmis de ministrul Mihai Fifor.

”Cei care au parasit PSD, in speranta unui castig politic efemer, tradeaza voturile cetatenilor! Este o lipsa crasa de onoare si de respect, atat fata de cei care au votat PSD, cat si fata de colegi. Acesti tradatori sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a impiedica cu orice pret indeplinirea programului de guvernare. Sper ca acesti oameni sunt constienti ca tradatorii nu sunt niciodata iertati, nici macar de cei pentru care tradeaza. Odata ce au ales acest drum rusinos, nu mai exista cale de intoarcere. Mai devreme sau mai tarziu, vor fi penalizati tocmai de cei care acum le promit incredere”, a transmis Mihai Fifor.

El subliniaza ca PSD a fost, este, si va fi cel mai puternic partid din Romania: ”PSD este partidul care a realizat si realizeaza cele mai importante lucruri pentru Romania si pentru bunastarea concetatenilor nostri. Ramanem uniti pentru a duce la indeplinire cel mai ambitios program de guvernare pe care l-a avut Romania in ultimele decenii”.

Mihai Fifor mai sustinea ca exista „presiuni enorme si se aloca resurse uriase pentru dezbinarea PSD, prin orice mijloace, cu scopul de a impiedica partidul sa duca la capat aceste reforme vitale pentru societate si democratie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: