Fenomen ASTRAL in ianuarie: „Gravitatia va scadea, vom avea senzatia ca PLUTIM”

life

Un fenomen astral periculos va avea loc in mai putin de o luna. Pe 4 ianuarie, doua planete vor fi aliniate cu Pamantul, iar gravitatia se va reduce, sustin fizicienii. Istoria a demonstrat ca, in timpul unor astfel de alinieri planetare, mai multe cataclisme s-au abatut asupra lumii, informeaza Romania TV.

Pe 4 ianuarie 2016, la ora 9.47 planeta Puton se va afla in spatele planetei Jupiter, ambele aliniate cu Pamantul. Fenomenul, care va dura doar 5 minute va afecta si planeta noastra, prin faptul ca gravitatia se va reduce. Fizicienii spun ca, in tot acest timp, daca vom incerca sa facem un salt, vom avea senzatia ca plutim, iar timpul revenirii pe pamant va fi de 3 secunde in loc de 0,2 secunde, cat este necesar in conditii normale.

Specialistii sustin ca, in momentul alinierii a doua sau mai multe planete se degaja o cantitate mare de energie electro-magnetica, iar acest lucru afecteaza Pamantul. In 2012, de exemplu, in Oceanul Indian s-a produs un cutremur de 8,9 pe Richter, iar activitatea vulcanilor s-a intensificat.

Pe 4 august 1946, cand Pluton s-a aliniat cu Marte a avut loc un alt fenomen neobisnuit. Pentru prima data, au fost cutremur in trei continente diferite, in acelasi timp: Europa, America de Nord si America de Sud.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: