Fernando Alonso isi linisteste fanii printr-un mesaj postat pe Twitter

sport

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso a tinut sa-si linisteasca fanii, printr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, dupa accidentul suferit duminica, in timpul testelor de pe circuitul de la Barcelona.

„Ora pranzului! Multe multumiri pentru sprijinul vostru”, scrie in mesajul postat sub o fotografie a lui Alonso, zambitor, pe patul de spital.

Pilotul echipei McLaren-Honda si-a pierdut cunostinta dupa ce s-a izbit in plin cu monopostul sau de zidul de protectie, in curba numarul 3 a circuitului Catalunya, la o viteza de aproximativ 150 km/h. El a fost transportat imediat la Spitalul General din Sant Cugat, in apropiere de Barcelona, unde se afla si acum sub supraveghere medicala, urmand sa fie supus unor noi serii de teste, inainte de a se lua o decizie in privinta externarii sale.

La intrarea complexului medical in care se afla Fernando Alonso s-au concentrat un numar mare de ziaristi, dar si numerosi fani, preocupati de starea sanatatii pilotului asturian.

Echipa McLaren a dat publicitatii un comunicat, in cursul zilei de luni, in care a precizat ca „rafalele de vant imprevizibile” au reprezentat motivul principal al accidentului.

Sursa: Agerpres

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: