Festivalul Untold de la Cluj vrea sa se extinda la nivel international

life

Reprezentantii Untold Universe au semnat un acord cu compania de investitii Mozaik Investments, prin care compania va deveni actionar minoritar al grupului, urmand sa puna la dispozitie capital pentru dezvoltarea proiectelor Untold in plan regional si international, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor Untold, parteneriatul urmareste extinderea internationala a grupului de entertainment fondat la Cluj-Napoca in anul 2015, dar si transformarea brandului Untold intr-un brand cu impact global.

„In prezent, dupa 8 ani de existenta, brandul Untold are deja o importanta rezonanta internationala in special in randul publicului tanar, iubitor de festivaluri si concerte, festivalul din Cluj-Napoca clasandu-se constant in ultimii ani intre primele 10 festivaluri din intreaga lume, in cele mai importante topuri mondiale, atat ca preferinte ale publicului, cat si ca preferinte ale artistilor. Alaturi de festivalul din inima Transilvaniei, grupul Untold Universe organizeaza cel mai mare festival de pe o plaja din Europa, Neversea, festivalul de iarna Massif din Poiana Brasov, cel mai apreciat targ de Craciun din Romania in 2022, West Side Christmas Market, dar si plaja Neversea Beach”, se arata in documentul citat.

„Sunt convins ca prin unirea fortelor cu Mozaik Investments vom reusi sa facem pasi uriasi in expansiunea globala a brandului nostru principal, Untold, dar si a altor proiecte din grup care au un potential imens, plus dezvoltarea unor concepte noi. Experienta complementara a partenerilor nostri in scalarea si accelerarea proiectelor, adunata cu dedicarea si pasiunea echipei Untold, ne vor ajuta sa valorificam inca din acest an oportunitatile aparute atat pe plan national, cat si pe plan international”, sustine Bogdan Buta, fondator Untold Universe.

Mozaik Investments este o companie de investitii fondata in 2019 care investeste in companii cu potential ridicat de crestere, oferind capital si know how in schimbul unei participatii minoritare. Zona de interes este reprezentata de Europa Centrala si de Est, cu precadere Romania, si este acoperita prin cele doua birouri din Bucuresti si Viena.

„Suntem foarte incantati de parteneriatul cu Untold. Chiar daca este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti la nivel global, investitia noastra s-a bazat in special pe oamenii din spatele brandului. Consideram ca expertiza si motivatia echipei vor fi determinante in expansiunea companiei, atat local, cat si international”, spune Vlad Busila, Mozaik Investments.

Tranzactia trebuie sa fie aprobata de catre Consiliul Concurentei Romania.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: