„Fetele au invatat ceva”. Noi DEZVALUIRI, autoritatile au MUSAMALIZAT cazuri grave de agresiuni sexuale comise de imigranti

externe

Furie in Germania, dupa ce s-a aflat ca un caz grav de agresiuni sexuale in masa comise de imigranti a fost musamalizat in urma cu doua luni. Presa scrie ca daca s-ar fi luat masuri de atunci, poate ca incidentele de Revelion de la Koln nu ar mai fi fost posibile.

Adevarul a iesit la iveala abia acum pentru ca una dintre victime a decis sa mearga la politie, dupa ce a vazut ce s-a intamplat la Koln. Totul a avut loc la inceputul lunii noiembrie, la Bonn, in apropiere de Koln, cu prilejul unei petreceri organizate pentru a ura bun venit refugiatilor. Femeia a povestit unei publicatii locale, citata de Express, ca ea si prietena sa au fost inconjurate in timpul petrecerii de imigrantii si pipaite insistent, chiar daca le-au cerut barbatilor sa se opreasca.

„Cred ca erau in jur de 100-150 de refugiati acolo. Abia ajunsesem de cateva minute si am simtit o mana pe sani”. In scurt timp a fost inconjurata de „peste patru barbati”, care „m-au inghesuit”. Unul dintre refugiati a pipait-o insistent si a sarutat-o cu forta. Femeia a reusit sa fuga, impreuna cu prietena sa.

Politistii comfirma acum incidentele. „Muzica a fost oprita de numeroase ori, iar de la microfon s-au transmis mesaje in araba care le cereau barbatilor sa nu mai hartuiasca femeile”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Robert Scholten. „Trebuiau sa ne cheme, dar nimeni nu ne-a sesizat”, a adaugat acesta.

Organizatorii petrecerii, autoritati locale, confirma ca stiau de agresiunile sexuale, insa nu au dorit sa faca valva. Oficialul responsabil cu primirea refugiatilor, Coletta Manemann, este acuzata acum de musamalizare. „Nu-mi amintesc daca le-am spus sa se duca la politie sau nu. Oricum, tinerele care au organizat petrecerea au invatat ceva din aceasta situatie”, a spus Manemann, starnind furia presei germane.

Astfel de musamalizari au avut loc si in mai multe orase, precum Dusseldorf, Hamburg, Munchen si Berlin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: