Fetita de 13 ani din Berlin, rapita de pe strada si VIOLATA de 7 imigranti. Cum se LAUDA cu faptele lor – VIDEO

externe

In dimineata zilei de 11 ianuarie 2016 o eleva in varsta de 13 de ani, Liza Fisenko, dintr-o familie de muncitori rusi din Germania, la sapte si jumatate dimineata a mers la scoala si a disparut.

Aceasta familie de rusi traieste in Berlin, in apropiere de statia de cale ferata din gara Berlin-Ost “Friedrichsfelde» in districtul Marzahn, care este un nod important de transport si de pasageri de transfer. Dupa unui aflux masiv de refugiati musulmani in Germania din Orientul Mijlociu, in zona garii din Berlin, traieste un grup masiv de refugiati musulmani. Sapte imigranti au rapit fetita care mergea la scoala si au dus-o intr-un apartament si au violat-o 30 de ore. Dupa viol imigrantii musulmani au aruncat-o in strada intr-o zona diferita a Berlinului, iar fata a fost dus la spital in stare grava de catre trecatori.

fata

Incidentul a provocat indignarea comunitatii ruse din Berlin.Violatorii inca nu au fost arestati, existand riscul ca alte fetite sa fie rapite si violate. Locuitorii cartierului au iesit in strada pentru a protesta, dar politia, cel putin pentru moment, doar tinde sa “linisteasca opinia publica”, nu sa ia masuri, titreaza Kp.ru.

Cazul Lizei nu este singular. Hackerii “Anonymous” au spart mesajele de pe telefonul mobil al unor refugiati musulmani din Berlin care povesteau si se laudau razand ca au violat o eleva, care era fecioara: ”Am fost sapte, ea a fost fecioara si a plans tot timpul, iar noi am scuipat pe ea”.

Povestea a fost redata si de catre un post de televiziune din Rusia:

Politia germana continua cercetarile sa-i prinda pe faptasi, insa fara succes, violatorii fiind acoperiti de grupurile de imigranti din gara berlineza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: