Fifor nu mai recunoaste ca i-a dus geanta lui Dancila: „Lucruri care nu au nici un fel de acoperire”

politica

Senatorul PSD Mihai Fifor, fost secretar general al PSD in mandatul lui Dancila, se dezice de fosta lui sefa, fata de care manifesta o slugarnicie iesita din comun. Fifor este acum candidat al PSD pentru Primaria Arad.

Intrebat la RFI cat conteaza in cursa electorala din Arad faptul ca a fost un reprezentant important al epocii Dragnea din istoria recenta a PSD, Fifor s-a enervat.

”Se si induce aceasta idee in discursul opozantilor nostri politici, al lui Gheorghe Falca si al echipei sale. A fost o principala directie de atac in ceea ce priveste lupta politica pe care o ducem aici, la Arad. A cautat Gheorghe Falca sa imprime ideea aceasta ca Mihai Fifor nu este aradean, desi sunt aradean get-beget, ca Mihai Fifor este omul lui Dragnea, ca este cel care a carat poseta Vioricai Dancila, genul acesta de stereotipii pe care incearca sa le contureze Gheorghe Falca, dar lucruri care in principiu nu au nici un fel de acoperire. Evident ca vin dintr-o echipa guvernamentala social-democrata si nu am sa ma dezic niciodata de social-democratie”, a declarat Fifor.

Fifor s-a remarcat in acea perioada prin numeroase discursuri slugarnice atat la adresa lui Dragnea, cat si ulterior la adresa lui Dancila. „Viorica Dancila este un om cu manusi de fier in mainile acestea delicate”, spunea Fifor in octombrie 2019.

„Viorica Dancila este tot ce nu a reusit sa fie Klaus Iohannis, o persoana care respecta legea, Constitutia si e capabila sa intre in cursa pentru Cotroceni. S-a incercat sa i se formeze o imagine falsa, conduce guvernul si o face destul de bine, a preluat partidul intr-un moment delicat”, a spus Fifor despre Dancila cu alta ocazie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: