Fifor s-a reorientat rapid, acum ii aduce ode lui Ciolacu: „Un foarte bun organizator, un diplomat”

politica

Mihai Fifor se grabeste sa il laude pe noul sef al PSD, Marcel Ciolacu, dupa mazilirea Viorica Dancila in noaptea de marti. „Este un foarte bun organizator si este un bun cunoscator al vietii parlamentare, un diplomat”, a declarat Fifor pentru RFI.

”Cred ca este o solutie foarte buna, este presedintele Camerei Deputatilor si cred ca are profilul necesar, pentru ca in momentul de fata sa poata sa construiasca o echipa buna alaturi de domnia sa, sa poata sa pregateasca Congresul, care inteleg ca va avea loc undeva la inceputul lunii februarie si odata cu acest Congres sa intram in linie dreapta pentru pregatirea celor doua evenimente electorale de anul viitor, extrem de importante pentru partidul nostru (…). Sunt optimist in ceea ce priveste modul in care se va reaseza partidul, tocmai cunoscandu-l pe Marcel Ciolacu, este presedinte de filiala foarte puternica, un foarte bun organizator si este un bun cunoscator al vietii parlamentare, un diplomat, poate negocia pentru partidul nostru, fara nici un fel de problema”, a declarat Fifor.

„Este nevoie de o readucere a partidului in linia sa ideologica, la regandirea echipei acesteia manageriale si tocmai asta facem prin desemnarea domnului Marcel Ciolacu presedinte interimar si prin Congresul din februarie, e nevoie sa ne intoarcem catre publicul romanesc, catre oameni si sa discutam despre social-democratie in adevaratul ei sens, convingandu-i, pentru ca asta fac partidele politice si politicienii, ca solutiile propuse de PSD sunt solutii necesare si viabile pentru aceasta tara”, a mai spus Fifor.

Marti noapte, Teodorovici l-a cautat furios pe Mihai Fifor prin sediul PSD strigand „Unde e sobolanul partidului?”.

Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e sobolanul ala?”, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, cu un trabuc in mana.

Cei doi se aflau in birouri diferite in momentul in care Mihai Fifor a intrat in direct la o televiziune unde a declarat ca Eugen Teodorovici si-ar fi dat demisia in sedinta CEx. Cand a auzit declaratia facuta de colegul sau, Teodorovici s-a enervat rau.

A iesit din biroul sau si s-a dus sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Sobolanul partidului. A zis ca eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era si Viorica Dancila, care a incercat sa il calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino in birou”, i-a spus aceasta, citata de Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: