Figura schimonosita a lui Dancila in spatele SPP-istilor si al jandarmilor. Momentul fugii din Constanta: „Analfabeta!” – Video

politica

Viorica Dancila a plecat in mare viteza cu un microbuz, vineri seara, de la Centrul Cultural Jean Constantin, in timp ce un grup de constanteni scanda „Analfabeta, analfabeta!”. Dancila avea o figura teapana, fiind protejata de numeroase forte de ordine.

Dancila a plecat cu un microbuz, care a fost inconjurat de jandarmi, in timp pe protestatarii scandau „Hotii, hotii!” si „Analfabeta!”.

Anterior, echipa lui Dancila a organizat o diversiune, incercand sa-i pacaleasca pe protestatari ca premiereul va pleca prin alta parte. „Ati luat teapa, bai!”, a strigat un pesedist. „Fi-v-ar analfabeta aia a dracu”, au raspuns protestatarii.

Protestatarii au fost legitimati imediat dupa fuga lui Dancila. Ei urmeaza sa fie amendati cu sume intre 200 si 1.000 de lei, au spus jandarmii.

„Au adus doua batalioane de jandarmi sa amendeze cinci oameni. Nu ne ingenunchiati cu o amenda, nu ne intimidati cu o amenda”, a spus un protestatar.

„Am intrat si am vazut 7-8 persoane cum jigneau si tipau. Ce zic constantenii din oras, din judet? Aici in Constanta sunt oameni onesti, sunt oameni care respecta pentru ca stiu ca respectul impune respect. Astfel de manifestari de ne reprezinta, circul tine de cald? Nu o sa le raspund niciodata, noi nu suntem asa. Noi trebuie sa venim cu argumente, nu cu jigniri. Asta face diferenta intre noi si cei care vor sa vina la conducerea acestei tari”, a declarat anterior Dancila in fata pesedistilor.

Dancila a participat la Conferinta extraordinara a PSD Constanta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: