Fiica lui Tutuianu are doctorat si este colega cu tatal ei in Guvernul Ciolacu. I-a catalogat „oi” pe protestatarii din Piata Victoriei, in 2018

politica

Alexandra Tutuianu

Ruxandra Tutuianu, fiica pesedistului Adrian Tutuianu, a devenit si ea doctor, in iulie 2023, cu o lucrare intitulata ”Rolul organismelor consultative in administratia europeana multi-nivel”. Ea este colega cu tatal ei in cadrul guvernului, ea lucrand la Ministerul Dezvoltarii in timp ce tatal ei este vicepresedinte al Secretariatului General al Guvernului.

„Daca tot iesiti ca oile in Piata Victoriei, cu toate ca nu-mi pasa catusi de putin de urletele voastre prost informate, imi pasa de ce vad ca lasati in urma! Nu e de mirare ca iesiti ca in jungla, sunteti un haos desavarsit! Adunati-va mizeriile, sticlele, hartiile, mancarea de pe jos! Ajung batranii sa stranga dupa voi! Mi-e scarba!”, scria Ruxandra Tutuianu (32 de ani) pe Facebook, in 2018, despre protestatarii din Piata Victoriei.

Ulterior, ea a facut o frumoasa cariera in administratia publica, fiind angajata la scurt timp dupa aceasta declaratie la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, condus la acea vreme de Paul Stanescu, actual secretar general al PSD. Fiica lui Tutuianu lucreaza in continuare aici, avand functia de consilier principal.

Tala ei a fost alaturi de ea, ajutand-o in cariera.

Ruxandra Tutuianu a terminat Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si a inceput un master in Administratie Publica la Universitatea Valahia din Targoviste, institutie la care a predat si tatal ei. In august 2014, ea a fost primita in Ministerul Afacerilor Externe, de unde a plecat la Bruxelles, unde a activat la Parlamentul European.

Si sotia lui Tutuianu, Carmen Elena Tutuianu, lucreaza la stat. Din 2019, ea este angajata la Curtea de Conturi, unde este Auditor public extern.

Adrian Tutuianu a fost senator si ministru PSD.

Exclusivitati AK24 si pe canalul de WhatsApp – AICI

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: