Fiica vitrega a lui Marcel Vela a fost numita subsecretar de stat. Ea este vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate

politica

Fiica partenerei de viata a fostului ministru de Interne Marcel Vela, Andra-Sabrina Plesa, a fost numita vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate printr-o decizie a premierului Florin Citu. Ea are rang de subsecretar de stat.

”In temeiul art. 29 si al art. 31 lit. e) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare, al art. 3 alin. (1) din Legea nr. 95/2016 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate si pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile ulterioare, precum si al art. 3 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 997/2016 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate si privind modificarea si completarea anexei nr. 12 la Hotararea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificarile si completarile ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. — Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Plesa se numeste in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate”, este decizia pblicata in Monitorul Oficial.

Potrivit g4media.ro, Andra Plesa este fiica Gabrielei Nicoleta Plesa, partenera de viata a senatorului PNL Marcel Vela, fost ministru de Interne in guvernul Orban si seful liberalilor din Caras Severin.

Mama sa are actiuni intr-o companie care, prin intermediul altei firme, vrea sa construiasca patru microhidrocentrale intr-o arie naturala protejata.

Mai mult despre: ,

Comentarii: