„Fiinta nationala este amenintata”. Liliana Minca si ALDE Botosani ii cer lui Tariceanu sa „isi anunte neintarziat candidatura in alegerile prezidentiale”

politica

ALDE Botosani, condusa de Liliana Minca, a adoptat o rezolutie in care ii solicita lui Calin Popescu Tariceanu sa candideze la alegerile prezidentiale.

„Organizatia ALDE Botosani ii cere presedintelui Calin Popescu Tariceanu, singurul contracandidat cu adevarat redutabil al actualului presedinte sa isi asume si sa isi anunte neintarziat candidatura in alegerile prezidentiale din luna noiembrie a acestui an”, anunta ALDE Botosani.

Comunicatul integral:

Pentru ca Romania devine tot mai mult scena unui marxism cultural de o violenta cum nu s-a mai vazut din anii 50 si care ne ameninta insasi fiinta nationala, impingandu-ne spre a ne rusina de valorile morale cele mai profunde, libertate, respectul fata de om, fata de valorile nationale si familiale.

Pentru ca termeni precum patriotism, patrie ori traditie devin in gurile neo-marxistilor ‘pericole la adresa parcursului european al Romaniei’, iar oricine le invoca devine dusman al ‘binelui’ societatii.

Pentru ca suntem impinsi tot mai mult spre statutul de popor de consumatori, in loc de constructori, cum am fost de cand ne stim.

Pentru ca avem nevoie sa invatam din experienta trista a Moldovei, tara aruncata in haos dupa ani de zile in care guvernarea a fost luata din mainile politicienilor de catre serviciile secrete si de oligarhii creati de ele.

Pentru ca avem nevoie de un presedinte care sa simta si sa gandeasca in primul rand romaneste, care mai inainte de a fi cetatean planetar, continental ori unional trebuie sa fie un bun roman, iar Romania a ajuns de prea multe ori in situatia de a fi condusa de oameni dedicati altor sisteme de valori si altor natii.

Pentru ca avem nevoie de un presedinte care sa uneasca, nu sa dezbine, sa ofere solutii, nu sa creeze probleme, sa arate calea cea dreapta, nu sa ridice baraje artificiale.

Pentru ca avem nevoie de un presedinte care sa se implice curajos, barbateste in marile probleme cu care se confrunta tara, societatea, nu de unul care la prima criza scrie disperat la Bruxelles, cerand indicatii pretioase.

Pentru ca alegerile prezidentiale bat la usa, vremea experimentelor si a cautarilor a trecut, iar timpul preseaza, fiindca e nevoie de multa munca si mobilizare pentru victorie.

Organizatia ALDE Botosani ii cere presedintelui Calin Popescu Tariceanu, singurul contracandidat cu adevarat redutabil al actualului presedinte sa isi asume si sa isi anunte neintarziat candidatura in alegerile prezidentiale din luna noiembrie a acestui an.

Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului sa demareze neintarziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru stabilirea unui candidat comun in alegerile prezidentiale, in persoana dlui. Calin Popescu Tariceanu, singurul care poate infrange masinaria electorala grupata in spatele actualului presedinte si care poate aduce in fruntea tarii un lider autentic si devotat tarii sale.

Comentarii: